TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ştefan Bănică a semnat cu Antena 1 şi va face echipă cu Mona Segall la „Romanian Idol“

0
30 Apr 2014 17:23:30
Autor: Victor Arvunescu
Decizia
lui Ştefan Bănică Jr s-a bazat, în mare parte, pe prezenţa Monei
Segall în cadrul trustului Intact
Decizia lui Ştefan Bănică Jr s-a bazat, în mare parte, pe prezenţa Monei Segall în cadrul trustului Intact

Ştefan Bănică Jr a plecat de la Pro TV, acolo unde prezenta emisiunea „Dansez pentru tine“, pentru a se alătura echipei care va realiza „Romanian Idol“, la Antena 1, varianta autohtonă a celebrului show din Statele Unite ale Americii, „American Idol“, spun surse apropiate trustului Intact, citate de site-ul wowbiz.ro.

Surse apropiate postului de televiziune din Băneasa, citate de wowbiz.ro, afirmă că artistul a semant deja cu Antena 1, unul dintre cei mai importanţi factori în decizia lui Bănică fiind prezenţa Monei Segall, cea care va produce emisiunea „Romanian Idol“ şi cu care el a mai colaborat la Pro TV. Formatul pentru „Romanian Idol“ a fost achiziţionat de mai multă vreme de postul Antena 1, în acest sens alocându-se suma de 600.000 de euro.

„Ştefan Bănică Jr a acceptat să fie în echipa «Romanian Idol», proiect de care se ocupă Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar şi cu o mare parte din echipă, plus că show-ul i se potriveste mânuşă. Înca nu s-a stabilit ce va face exact Bănică Jr şi nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect“, au dezvaluit surse din trustul Intact pentru wowbiz.ro.

Ştefan Bănică Jr este unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori de televiziune, pentru calitatea sa de gazdă a emisiunii „Dansez pentru tine“ primind în jur de 120.000 de euro.

Postul de televiziune din Bulevardul Pache Protopopescu trece printr-o serie drastică de schimbări după ce, în toamna trecută, lituanianul Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al Pro TV. Rând pe rând, membrii „Serviciului Român de Comedie“, Florin Călinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, Octavian Strunilă, dar şi oameni mai puţini vizibili, dar aflaţi în poziţii-cheie, au părăsit televiziunea, unii dintre ei reorientându-se spre principalul concurent, Antena 1. Cea mai notabilă plecare a fost cea a producătoarei Mona Segall, creatoare a unor show-uri precum „Vocea României“, „Românii au talent“ şi „Dansez pentru tine“. Ea a ales să se alăture trustului rival Intact, acolo unde va produce „Romanian Idol“.

În schimb, talent-show-ul muzical „Vocea României“ va fi produs în continuare în varianta consacrată, după ce, se presupunea că va fi transformat într-un format pentru copii. Pe piaţa media circulă informaţii potrivit cărora Loredana, Smiley şi Pavel Bartoş sunt şi ei cu un pas în curtea Antenei 1. Pe piaţă există deja un talent show pentru micuţii talentaţi, „Next Star“, la Antena 1, iar postul Kanal D va lansa în această toamnă o emisiune similară, „KIDSing“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările