TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ştefan Bănică nu s-a putut opri din plâns la X Factor. Cine l-a impresionat şi cine merge mai departe VIDEO

0
27 Nov 2020 23:20:35
Autor: George-Andrei Cristescu
Ştefan Bănică, impresionat până la lacrimi, FOTO captură video
Ştefan Bănică, impresionat până la lacrimi, FOTO captură video

Vinwei seara, 27 noiembrie, a fost rândul fetelor din echipa lui Ştefan Bănică Jr să demonstreze că merită să ajungă cu un pas mai aproape de marele premiu. Nu doar concurentele au fost cuprinse de emoţii, ci şi Ştefan Bănică Jr care a fost profund impresionat de interpretarea uneia dintre ele şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Ştefan Bănică Jr. a trebuit să ia decizii dificile vineri, 27 noiembrie, în ediţia emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care şi-au asigurat prezenţa la "Dueluri" sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup şi Alexandra Sîrghi, scrie Click.
 
Fiecare dintre cele care au urcat pe scenă au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a impresiona juriul exigent. Cea care a reuşit să smulgă topote de aplaude de la public, dar şi lacrimi din partea lui Ştefan Bănică Jr a fost o concurentă cu probleme de vedere şi cu o voce angelică.
 
Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia "Lie, ciocârlie", iar reacţiile celor patru juraţi a fost una pe măsură. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei şi a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe şira spinării. "Eu cred că tu trebuie să câştigi X Factor anul ăsta", a spus Ristei. "Să îţi spun că ai cântat perfect este prea puţin. Nu ştiu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv", a adăugat şi Delia. 
 
 
Citeşte pe Click.ro ce i-a spus Ştefan Bănică concurentei care l-a impresionat până la lacrimi.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările