TV / Media

articolul anterior articolul urmator

A început finala X Factor 2020. Cum votezi concurentul tău preferat şi ce mari artişti vor urca pe scenă

0
18 Dec 2020 20:32:35
Autor: George-Andrei Cristescu
Finala X Factor 2020
Finala X Factor 2020

Câştigătorul X Factor 2020 se alege vineri seara, la Antena 1, prin votul celor de acasă. Juraţii Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei au concurenţi puternici în lupta premiul de 50.000 de euro: Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca şi Super 4, însă publicul este cel care decide marele câştigător.

Finala X Factor 2020. Cine sunt concurenţii care luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Andrada Precup, adolescenta nevăzătoare din grupa lui Ştefan Bănică

Ştefan Bănică, mentorul grupe de fete sub 24 de ani, este mândru de parcursul Andradei Precup, adolescenta de 17 ani din Slatina, care l-a surprins până acum de fiecare dată. ”Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul şi cu totul special şi datorită condiţiilor, dar mai ales datorită concurenţilor şi, de ce nu, şi al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecţie de viaţă!”, a spus Ştefan Bănică.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a făcut show în grupa Loredanei Groza

În grupa de băieţi cu vârsta sub 24 de ani a Loredanei, finalistul este Adrian Petrache (20 de ani), nepotul celebrului Florin Salam. ”Adrian are stofă de învingător şi nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toţi care l-au văzut şi pe ceilalţi juraţi. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio şansă şi care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aştept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoţii extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit şi orice se întâmplă, arată că suntem puternici şi că suntem învingători!”, mărturiseşte Loredana.

Sonia Mosca din Italia a impresionat în grupa Deliei

Delia crede că Sonia Mosca are şanse mari să obţină în această seară mare trofeu cu vocea care o ajută să se desprindă din mulţime. ”Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ţine atent în faţa televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te opreşti oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate aceste sunete!”, spune Delia.

Italienii de la Super 4, grupul în care şi-a pus toate speranţele Florin Ristei

Pentru Florin Ristei emoţiile sunt complet diferite decât îm ultima finală trăită de el. ”Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puţin mai relaxat, dar asta şi pentru că am un grup senzaţional, Super 4, şi tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din faţa televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reuşit să îi facă pe toţi colegii mei să se emoţioneze şi chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reuşit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Află pe Click! cum votezi concurentul preferat şi ce artişti vor cânta

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările