TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Accidentare gravă la „Ferma“: Remus a ajuns la spital după duelul cu Pastramă VIDEO

0
13 Mar 2019 13:17:05
Autor: Andreea Neblea
Remus Boroiu, accidentat FOTO Captură video
Remus Boroiu, accidentat FOTO Captură video

În urma duelului cu Florin Pastramă pentru titlul de fermier şef al săptămânii, unul dintre concurenţi s-a accidentat grav la picior şi a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital.

În ediţia de marţi seară a emisiunii „Ferma“, după ce s-a duelat cu Florin Pastramă, nutriţionistul Remus Boroiu s-a accidentat grav şi a ajuns la spital. 
 
Remus Boroiu şi Florin Pastramă au luptat pentru a câştiga titlul de fermier şef. În urma duelului pe care l-a avut cu Florin Pastramă, Remus Boroiu s-a accidentat grav la picior, a primit îngrijiri medicale şi a fost trimis la spital pentru mai multe investigaţii.
 
„Am simţit că m-a curentat. Am simţit. De asta mi-e frică, de ligamente. Mă tem să nu fie ceva“,  a spus Remus. Deşi a avut parte de un duel dur, acesta a câştigat şi este fermierul săptămânii. 
 
Remus Boroiu a fost nominalizat pentru statutul de fermier şef de către colegii săi. Între timp, „bandiţii“ Geanina Ilieş, Otniela Sandu, Otilia, Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu, alături de Brigitte (trimisă după duel să locuiasă la cabană), s-au întors la vilă. Dintre ei, au trebuit să aleagă persoana care se va duela cu Remus. Ei au mizat pe Florin Pastramă. 
 
Cei doi au trebuit să lupte cu ajutorul a două perne, cel care urma să îl scoată pe adversar de pe platformă fiind desemnat câştigător. Jocul a durat cinci runde. Primele două runde au fost câştigate de Remus, în următoarele două Pastramă învingând. După mai multe mişcări violente încălcând regulile, Pastramă îl scoate, tot cu mâinile libere, şi în runda decisivă de pe platformă pe Remus, acesta fiind momentul în care se accidentează grav la picior. 
 
 
Astfel, pentru că Pastramă a încălcat de trei ori regulile, Remus a fost desemnat câştigător şi este noul fermier şef al săptămânii.
 
După acest moment, Pastramă îi spune lui Remus: „Bă frate, n-a fost cu intenţie. Nu am niciun interes, nu te supăra pe mine“. 
 
„Şi-a cerut scuze, dar sincer nu am simţit nimic în scuzele alea. Eu mă rog la Dumnezeu să nu fie ceva grav şi să mă refac repede“, răspunde Remus într-un testimonial.
 
„Mi se rupe sufletul să îl văd pe Remus accidentat. Nu mai contează dacă a câştigat sau nu, important e să se facă el bine“, a spus Belbiţă. 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii