TV

articolul anterior articolul urmator

Actorul care îl joacă pe Bran în Game of Thrones şi-ar fi dorit o altă soartă pentru personajul său: „Când am citit finalul am crezut că e o glumă“

0
21 May 2019 12:57:34
Autor: Adelina Mărăcine
Bran Stark este cel care a ocupat în final mult disputatul Tron de Fier din „Game of Thrones FOTO HBO
Bran Stark este cel care a ocupat în final mult disputatul Tron de Fier din „Game of Thrones FOTO HBO

Actorul britanic Isaac Hempstead-Wright (20 de ani), cunoscut pentru rolul lui Bran Stark din „Game of Thrones“, a vorbit despre finalul celebrului serial şi, chiar dacă personajul lui a fost marele învingător, a mărturisit că şi-ar fi dorit un alt sfârşit pentru el.

Serialul HBO „Game of Thrones“ a ajuns la final pe 19 mai. Odată cu difuzarea ultimului episod, am aflat şi cine a obţinut Tronul de Fier: Bran Stark. La figurat, căci el a fost distrus de Drogon, după ce Daenerys Targaryen a fost ucisă de Jon Snow. 
 
Isaac Hempstead-Wright, actorul care a interpretat rolul „corbului cu trei ochi“ devenit conducătorul celor Şase Regate (n.r - Nordul a rămas regat independent, cu Sansa Stark drept Regină), a vorbit despre momentul în care a aflat soarta personajului său. 
 
Surprinzător, actorul britanic a declarat, într-un interviu pentru ew.com, că atunci când a citit scenariul şi a aflat că personajull lui va fi cel care va ocupa Tronul de Fier, a crezut că este o glumă. 
 
„Când am ajuns la scena respectivă din ultimul episod, am crezut că este o glumă şi că scenariştii (Benioff şi Weiss) au trimis tuturor câte un scenariu în care scria că propriul lor personaj va ajunge pe Tronul de Fier. M-am gândit: «Da, sigur, bună asta, băieţi“. Apoi, «Oh, e pe bune?»“, a spus Isaac Hempstead-Wright. 
 
Actorul a continuat mărturisind că este totuşi fericit că Bran Stark este cel care a ajuns în final pe Tronul de Fier, chiar dacă şi-ar fi dorit o altă soartă pentru „corbul cu trei ochi“ - o moarte dramatică: „Sunt fericit, chiar dacă aş fi vrut să mor, să am parte de o scenă grozavă în care să-mi explodeze capul sau ceva“. De asemeena, actorul a mărturisit că a vrut să spună tuturor că el va fi „Regele“.  
 
Întrebat dacă personajul lui va fi un Rege bun, Isaac a replicat: „Da, cred că va fi cu adevărat un Rege bun. Îi va lipsi desigur acel element de sensibilitate, care este o calitate în cazul unui Rege sau a unei Regine. În acelaşi timp, însă, nu prea îl poţi contrazice pe Bran pentru că el îţi va spune întotdeauna «Nu, eu ştiu totul»“. 
 
Image result for bran stark arya the night king scene
FOTO HBO 
 
Actorul britanic a mărturisit şi care a fost scena lui preferată: aceea când Arya îl omoară pe Regele Nopţii, iar Bran Stark i-a servit drept momeală: „Acele scene pe timp de noapte când Regele Nopţii moare au fost destul de puternice. A fost minunat să văd sfârşitul unuia dintre cele mai puternice personaje. A existat un moment când Bran aproape că a simţit compasiune pentru el, pentru că nu el a cerut să fie Regele Nopţii. Aceea a fost scena mea preferată, când Regele Nopţii a fost înjughiat cu acel cuţit din Dragonglass“. 
 
În plus, vorbind despre finalul „Game of Thrones“, actorul a recunoscut că nu toată lumea va fi fericită cu privire la modul în care se va încheia: „E foarte dificil să închei un serial atât de popular mulţumind pe toată lumea. Nu cred că toată lumea va spune că finalul este unul previzibil şi asta e tot ce se putea face. Vor exista şi oameni furioşi, vor exista şi multe inimi frânte. Va fi un final dulce-amărui, precum saga autorului George R. R. Martin. E un final potrivit pentru această serie“. 
 
De altfel, peste un milion de fani ai serialului au semnat o petiţie prin care cer refacerea ultimului sezon, fiind nemulţumiţi de cum a fost continuat firul poveştii. Ei sunt de părere că scenariştii David Benioff şi D.B. Weiss „nu s-au descurcat prea bine“ după ce au rămas fără materialul-sursă, cărţile lui George R.R. Martin.
 
Şi actorii Emilia Clarke, Sophie Turner şi Jacob Anderson, care îl joacă pe Grey Worm, au vorbit despre personajele lor, de la care şi-au luat adio prin mesaje emoţionante. 
 
Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones“, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii