TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Adela Popescu şi Cove revin din vacanţă la „Vorbeşte lumea“: ce au pregătit pentru prima ediţie din noul sezon

0
27 Aug 2017 15:23:29
Autor: Alexandra Cheroiu
Cove şi Adela Popescu prezintă împreună emisiunea matinală „Vorbeşte lumea“ de la Pro TV
Cove şi Adela Popescu prezintă împreună emisiunea matinală „Vorbeşte lumea“ de la Pro TV

De luni, 28 august, de la ora 10.30, telespectatorii îşi vor petrece dimineţile aflând de la Adela Popescu şi Cove ce mai „Vorbeşte lumea“. Prezentatorii de la Pro TV revin cu forţe proaspete din vacanţă şi vor debuta în noul sezon cu o ediţie de sărbătoare şi multe surprize.

„Am avut parte de o vacanţă magică alături de cei dragi, iar Alexandru s-a bucurat de prima lui întâlnire cu marea. Şi noi pe lângă el. Eu sunt o fire activă şi îmi este foarte greu să stau locului mult timp. Îmi era dor de echipa «Vorbeşte lumea», de emoţiile directului, dar mai ales de Cove. Abia aştept să ne revedem luni şi să fiţi alături de noi într-un nou sezon plin de surprize“, a mărturisit Adela. 
 
„Aşa cum a venit vacanţa cu trenul din Franţa, aşa de repede a şi zburat. Abia aştept să mă întorc în platoul «Vorbeşte lumea» şi să râdem din nou în fiecare dimineaţă. Sunt convins că Adela mă aşteaptă... ca şi când! Acum trebuie să recunosc că şi mie mi-a fost dor de ea, dar mai e puţin până luni când ne vom întâlni cu toţii la prima ediţie din acest sezon“, a declarat Cove. 
 
Trupa de dans a lui Bogdan Bolohan a pregătit un moment special pentru începutul noului sezon, iar telespectatorii vor descoperi cum şi-au petrecut vacanţa vedetele din străinătate, dar şi cum s-au afişat la plajă vedetele autohtone. 
 
Cătălin Măruţă face mărturisiri despre vacanţa sa împreună cu familia şi despre ziua Andrei sărbătorită la Budapesta, iar Andreea Marin vorbeşte despre vacanţa petrecută în Africa împreună cu fiica ei, Violeta. 

Telespectatorii vor mai afla şi ce mărturisiri au făcut vedetele Pro TV la cel mai important eveniment al trustului, lansarea grilei de toamnă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările