TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Alexandra Dinu a apăsat primul ei buton auriu din acest sezon: „Ruslana e un fenomen”

1
7 Mar 2021 10:52:55
Autor: Lizeta Oprea
Ruslana Krutas
Ruslana Krutas

„Ruslana e un fenomen”, a spus Alexandra Dinu după momentul care i-a lăsat pe toţi fără glas şi a făcut-o pe noua jurată să nu mai stea pe gânduri şi să apese butonul auriu. „Nu-mi pot imagina cum se poate depăşi perfecţiunea”, a completat Alexandra gândindu-se cum o mai poate surprinde Ruslana Krutas în semifinalele competiţiei.

În aceeaşi ediţie, pe scena talentului a avut loc reîntoarcerea unui concurent care a scris istorie în urmă cu câţiva ani. Cosmin Adrian, fost finalist Românii au talent, a revenit fără fratele său, dar însoţit de iubită şi a oferit un moment de vis. Cei doi tineri au recunoscut că dansul i-a unit deoarece el nu vorbea franceza şi nici ea româna. ”Cel mai frumos lucru e combinaţia dintre iubire şi dans”, a concluzionat Andi Moisescu la finalul unei prestaţii pe care nu o vom uita curând.

Vinerile sunt #unusiunu când se încheie cu cu emisiunea Românii au talent, show-ul a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:04! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.9 puncte de rating şi 31.9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 7.3 puncte de rating şi 21.5% share. În acelaşi interval, pe targetul comercial naţional, PRO TV a înregistrat 15.4 puncte de rating şi 36.3% share pe segmentul de public 21-54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia a doua înregistra 9.1 puncte de rating şi 21.3% share.

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă de la 21:38, peste 3.3 milioane de români urmăreau PRO TV.

4 de DA şi calificarea în următoarea etapă au fost obţinute de: Brigada Bum, Emanuel Stanca, Luana Cayres, Valeriu Nechitean, Cosmin Adrian şi Louise Chapovaloff, Timea Csaszar, Karina Csaszar, Pro Dance, George Căbăl, Cristina Buciucci şi Raisa Gogu.

În doar două zile, un tânăr concurent care va urca pe scenă ne va arăta cum se pot îmbina cuvinte precum ”asfalt, încredere, robinet, pantofi, scaun” într-un freestyle rap care va primi aprecierile juraţilor.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

kitty kat
7.03.2021, 13:09:29

Si tu esti un mare zero barat!

+1 (1 vot)
Modifică Setările