TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Alexandru Pârgaru, concurentul de la „Românii au talent”, are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă VIDEO

7
12 Feb 2022 17:00:44
Autor: Cristina Morozan
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Alexandru Pârgaru, concurentul de la „Românii au talent” care a încercat vineri seară să impresioneze cu prestaţia sa, are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă, după ce în copilărie a fost diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos.

Alexandru Pârgaru s-a născut în anul 1992. Părinţii acestuia erau destul de îngrijoraţi când acesta avea vârsta de 2 ani şi abia vorbea cu ei. Totul continuă treptat următorii ani, iar povestea devine interesantă prin faptul că la un moment dat a început să spună că diferite sunete au culori aparte, unele erau verzi, altele albastre. Pe la vârsta de 5 ani, părinţii au sesizat că fiul lor, Alexandru Pârgaru, avea un corp firav şi încă nu dăduse semne evidente de creştere, conform BZI

Părinţii l-au dus la un consult medical, iar după examinările făcute s-a observat că acesta prezintă la nivelul sistemului nervos, o tumoră. Diagnosticul pus de către specialişti a fost craniofaringiom adamantinomatos. La vârsta de 7 ani avea să fie operat în cadrul Clinicii de neurochirurgie din Cluj Napoca. În timpul operaţiei s-a observat că tumora era calcifiată (întărită), iar extracţia sa a fost declarată un succes absolut. Regulat, de atunci, are parte de consultaţii, iar spre fericirea tuturor, nu apare niciun semn de revenire.
 
La vârsta de 10 ani deja era foarte cunoscut prin ţară pentru vocabularul dezvoltat şi impresiona lumea din jur prin felul său foarte matur de a vedea lumea, unii spunând că vorbeşte ca un bătrân înţelept ce a primit un corp tânăr. Părinţii l-au plimbat de la un psiholog la altul, pentru a putea înţelege ce se întâmplă cu fiul lor, iar răspunsul pe care l-au primit de fiecare dată este că fiul lor este complet sănătos, iar inteligenţa sa este una peste medie. Alexandru a fost atras de artă, asemeni părinţilor săi, dar şi de poezie şi muzică.
 
Alexandru Pârgaru a devenit viral în urmă cu ceva timp pe platforme precum 9gag şi Facebook cu nişte secvenţe din interviurile pe care le-a avut, în jurul anului 2010, în cadrul mai multor emisiuni TV.
 
La cei 30 de ani ai săi, încă neîmpliniţi, se află în topul celor mai cunoscute persoane ce folosesc medicina alternativă în scopul vindecării. De câţiva ani acesta este cunoscut prin ţară pentru cristaloterapie. Un domeniu în care s-a axat după ce şi-a terminat studiile în cadrul terapiei ocupaţionale.
 
Vineri seara, în a doua ediţie „Românii au talent”, sezonul 12, Alexandru Pârgaru nu a reuşit să impreioneze cu numărul său, în care a vrut să vorbească despre Dumnezeu.
 
Alexandru l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete şi au avut dialog ce a stârnit amuzamentul tuturor.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

john pope
12.02.2022, 20:21:37

Oricum, are ceva țigle lipsă de pe acoperiș.

+8 (8 voturi)
= aceeaşi mizerie
13.02.2022, 04:49:21

j p... E clar... Cum e clar şi că protv-ul a profitat în mod ipocrit de prezenţa acestuia în concurs... Ştiau că acesta n-are ce căuta/cîştiga acolo, dar au profitat de "exotismul" acestuia, pentru cîteva "grame" de audienţă în plus, umilindu-l pe acesta...

+8 (10 voturi)
Ludwig
13.02.2022, 18:55:50

Asta are 30 de ani? zici ca e a gradinita...

+2 (2 voturi)
Sandu Bublic
13.02.2022, 06:21:20

Poti bate campii si folosind un limbaj elevat si un vocabular dezvoltat, amestecand termeni esoterici cu formule religioase, crestinism cu brahmanism, cristaloterapie cu mantre. Baiatul are evident probleme dar, pentru ca a fost mediatizat si considerat mare guru, a ajuns sa creada si el ca este o entitate speciala care comunica direct cu seful al mare (oricare ar fi acesta). Vina este a celor care-l mediatizeaza incercand sa stoarca o picatura de audienta.

+6 (6 voturi)
Lica Mosu
13.02.2022, 09:10:26

@ Vă rog ca să aveți clemență Dacă că cer... audiență... Iar dacă nu vă place ,,banda” Utilizați... T L ...comanda !!

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările