TV

articolul anterior articolul urmator

ANALIZĂ Căruţa presei româneşti s-a răsturnat la Caracal: cum au creat autorităţile şi mass-media un atac de panică naţional

11
8 Aug 2019 15:04:47
Autor: Alexandra Constanda
Familia Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă FOTO Paginademedia.ro
Familia Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă FOTO Paginademedia.ro

11 Comentarii

MadWolf
8.08.2019, 15:19:35

Comentariu considerat abuziv.

Master Skyfall
8.08.2019, 15:32:09

Un articol plin de substanta si o analiza reala asupra unui "eveniment" al timpurilor noastre. Acest "tip' de "eveniment" s-a intamplat si-n alte tari cu o "democratie" mult mai avansata ca cea din mioritica. Culmea..., efectele au fost in mare parte cam aceleasi si acolo. "Maimuta" umana [Mama Natura], sau Creatia Divina, ne-a croit cam la fel, pe toti, cu mici excepti....de culoare. "ISTORIA" nu IARTA. Daca nu INVETI din "greselile" trecutului, atunci finalul este previzibil. DISPARITIA, EXTINCTIA, etc..etc. Celelalte natiuni si-au INVATAT in mare parte LECTIA si au luat masurile necesare. Mioritica, nu da semne ca "pricepe" ceva, ce sa mai vorbim de .....a INVATA.... lectia..... Oare sa ne "taiem singuri craca" ? .....Speranta mea este ca ..........NU...dar cine stie cu adevarat ...DESTINUL fiintei noastre pe acest EARTH ?

+5 (5 voturi)
Realist
8.08.2019, 19:08:48

Impactul mass-media in societate va deveni din ce in ce mai mare, pe masura ce accesabilitatea informatiei va deveni mai mare (a se vedea telefoane cu net pt orice persoana de la 2-102 ani). Iar cine va putea manevra informatia, va schimba guverne.

+1 (1 vot)
Master Skyfall
8.08.2019, 21:35:31

Stimabile @Realist, In mare parte sunt de acord cu punctul de vedere exprimat de dvs. Daca analizam in detaliu, "manevrarea informatiei" s-a facut din comuna primitiva pina astazi [ dupa cunostintele mele,in acele timpuri nu existau telefoane...::)..] in diferite moduri. Eu cred, CONTRARIUL,si anume, cu cat informatia va deveni mai usor de primit, cu atat "MANEVRAREA" publicului va deveni din ce in ce mai imposibila, si-n consecinta nu se mai pot schimba guverne, in modul cum se facea anterior.

+2 (2 voturi)
Bruxelles Molenbeek
9.08.2019, 05:23:25

Pai pai militia nu joaca cinstit si de aici incep necazurile pe langa senzationalul televiziunilor.caz concret primul avocat al monstrului a declarat ca monstru a cerut sa vorbeasca cu un politist (sageata) din caracal ......care nu era nici macar in echipa anchetatorilor de la bucuresti. A doua zii ca militianul ar fii fost de la bucuresti iar sindicatele din militie se fastaceau in declaratii si spuneau ca e un om bun militianul si profesionist desavarsit. ....si sunt mai multe in cele 4-5 declaratii oficiale. Pai militia nu face dezinformari? Pai o mafie lucreaza nestingherita fara protectie din partea militiei la ordinul politrucilor. Ala care ai scris articolul in ce tara traieste ca la noi nu cred.orice copil mai mare de 2 ani stie ca tara este plina de politruci bolsevici șantajabili tradatori de tara si de neam si corupti.ce bagi mizeria sub preș neghiobule

+1 (1 vot)