TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Andreea Antonescu, eroina de la „Fort Boyard“ FOTO

0
9 Oct 2017 17:56:16
Autor: Alexandra Cheroiu
Andreea Antonescu a câştigat trei probe din patru, uimind pe toată lumea cu determinarea ei FOTO Pro TV
Andreea Antonescu a câştigat trei probe din patru, uimind pe toată lumea cu determinarea ei FOTO Pro TV

Andreea Antonescu (35 de ani) a intrat în competiţia „Ford Boyard“ alături de jurnalista Elena Lasconi, actorul Mihai Rait, prezentatorul Mircea Zara şi luptătorul de K1 Ciprian Şchiopu, în ediţia de duminică seara. Dintre toţi colegii săi, cântăreaţa s-a remarcat datorită curajului de care a dat dovadă în timpul celor patru probe dificile la care a fost supusă, reuşind să ridice echipa.

Începutul a fost greu pentru Echipa Neînfricaţii. Primele două probe au fost ratate de către Elena Lasconi şi Mircea Zara, fiind urmaţi de Andreea Antonescu, care a făcut exerciţiu de echilibristică pe Cilindri, însă nici ea n-a reuşit să pună mâna pe cheie.
 
Mihai Rait nu s-a mai dezlipit de pervaz în momentul în care s-a văzut „Pus la zid“, iar teama de înălţime nu l-a lăsat să escaladeze peretele exterior al fortului. 

 
Elena Lasconi a fost prima concurentă care a adus prima cheie în echipă, după ce a răspuns corect ghicitoarei lui Père Fouras. Ciprian Şchiopul a găsit cheia ascunsă „În benză“, printre vieţăţi mişcătoare. 

 
Mircea Zara şi Andreea Antonescu au fost invitaţi la o masă copioasă de Père Fouras, în Restaurantul de renume al lui Chef Sadique, unde au băut pe nerăsuflate un ou de struţ, câştigând astfel o nouă cheie. 
 
 
Mihai Rait în „Cămaşa de forţă“ a fost o sursă de amuzament pentru toţi cei care l-au privit încercând să bage bile roşii cu gură pe un tub, în timp ce camera în care se afla se mişca în continuu. Cel mai greu i-a fost să se aşeze de pe tavan în pat ca să poată lua cheia câştigată. Ciprian a reuşit să scoată „Excalibur din piatră“ şi a tăiat funia pe care era prinsă cea de-a cincea cheie necesară. 
 
 
Pentru a lua şi indiciile, Andreea Antonescu a căutat printre zeci de şerpi şi a găsit codul necesar pe burta unuia dintre ei, apoi s-a aruncat cu capul înainte la Bungee-Jumping. 

 
 
Mihai Rait nu a reuşit să dea răspunsul corect la ghicitoarea din turn, iar echipa a trebuit să se decurce cu cele două indicii obţinute de curajoasa Andreea Antonescu.
 
Ajunşi în camera comorii, concurenţii au reuşit să adune peste 14.000 de euro. Jumătate au fost donaţi către profesorul Axente Leucean, un om care transportă copiii la şcoală cu maşina lui, ca să nu meargă kilometrii întregi pe jos, reuşind astfel să reducă abandonul şcolar. 
 
 
Duminica viitoare, de la 20.30, intră în jocul jocurilor o nouă echipă gata de aventură. „Dubioşii“ Giani Kirita, Claudia Pavel, Kamara, Ionut Atodiresei şi Lia Bugnar vor lua cu asalt Fort Boyard şi vor participa la probe care taie răsuflarea.  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii