TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1 după 17 ani: „Nu voi accepta situaţii impuse“

23
19 Feb 2020 19:45:34
Autor: Adelina Mărăcine
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1 FOTO Antena 1
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1 FOTO Antena 1

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la Antena 1, „Observatorul“, a anunţat pe Facebook că se desparte de postul de televiziune. Ea nu a făcut precizări legate de motivul plecării.

Prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu a anunţat că părăseşte Antena 1 după 17 ani de colaborare cu postul TV. Jurnalista nu a dat detalii despre motivul plecării, însă a menţionat că „nu va accepta niciodată situaţii impuse“. 

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât şi de public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea“, a scris jurnalista. 

Alessandra Stoicescu o va înlocui pe Andreea Berecleanu la pupitrul „Observatorului“, potrivit reprezentanţilor Antenei 1

Ea a precizat că le va fi alături „milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme“: „Vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dumneavoastră şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dumneavoastră care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea“. 

Andreea Berecleanu a prezentat „Observatorul“ la Antena 1 din 2010. Anterior, ea a prezentat ştirile de noapte de la Pro TV, alături de fostul soţ Andrei Zaharescu, cu care are doi copii. Jurnalista este căsătorită cu medicul Constantin Stan. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

¡Ay, caramba
19.02.2020, 20:19:58

Nu-i bai, o să prezinte stirile noua vedetă de la A3... ăăă, nu știu cum o cheamă, da-i mai spune și Vulpița.

+11 (11 voturi)
gigione deladolj
19.02.2020, 20:32:35

Ei, vine una cu 20 de ani mai fresh. Dinsa are deja kilometri destui. Cred că i au dat ăia de înțeles...au bătut șaua sa priceapă ... Andreea:)

+1 (7 voturi)
Tammy Gabaldon
19.02.2020, 20:25:51

Comentariu considerat abuziv.

ovidiu preda
19.02.2020, 20:37:22

Comentariu considerat abuziv.

Tomescu Tom
19.02.2020, 21:15:08

Mă mir cum de a rezistat atâta amar de vreme în cloaca Varanului ... brrr...

+9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (23)