TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Andreea Marin revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

5
21 Sep 2020 15:38:18
Autor: Lizeta Oprea
Andreea Marin FOTO arhivă
Andreea Marin FOTO arhivă

Andreea marin se reîntoarce la televiziune. „Am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea“, mărturiseşte prezentatoarea.

Începând din această toamnă, mai exact din data de 12 octombrie, surpriza grilei TVR 2 este revenirea Andreei Marin, una dintre cele mai puternice şi carismatice vedete din România, cu un program în care va sta faţă în faţă cu oameni adevăraţi, în poveştile cărora privitorii se vor regăsi negreşit.

„Televiziunea Naţională m-a chemat din nou… acasă!“, spune Andreea Marin. 

„Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am păşit în acest domeniu eram studentă la informatică şi habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.  Acolo, la TVR, se reclădeşte acum, cărămidă peste cărămidă, şi oamenii care au fost strâns legaţi de istoria televiziunii naţionale – din care ulterior au plecat mulţi dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.


M-am gândit foarte bine: ştiu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care şi eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Aşa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea, îmbogăţite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoţii care să îi îmbogăţească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin.

„Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieţii mele apoi şi care devine acum titlul emisiunii mele. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu şansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou“, a adăugat vedeta de televiziune. 

Andreea Marin FOTO TVR

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

zero
21.09.2020, 16:06:30

Tuta absoluta e un daunator care nu are insectidid specific. Nici de acesta molie nu se poate scapa prea usor.

+5 (5 voturi)
defu gabi
22.09.2020, 09:01:27

Stiam ca TVR e un fel de "Antipa" unde sunt prezente toate fosilele dinozaurilor securisti de toate formele si marimile... Nu stiam insa ca a ajuns pe deasupra si azil de batrani si ingrijiri paliative pentru toate fostele vedete inchipuite...

-1 (1 vot)
Stanila Ion
21.09.2020, 21:05:29

Tuta se crede cea mai puternica si carismatica !? Cea mai simpatica "caracterizare"a emisiunii tutei a fost facuta de o feita: STUPIZE-STUPIZE...

+4 (4 voturi)
Bibi Loi
22.09.2020, 00:26:53

Hait! Iar ni se baga pe gat, pe banii nostri, monumentul asta de falsitate.

-4 (12 voturi)
Jassy man
22.09.2020, 07:13:38

Bey ati auzit? Era studenta la informatica...Wow! Daca zicea ca era pe vremea cand era studenta mai era cum era , dar cand a bagat-o si pe aia cu informatica...Noroc ca s-a format in televiziune ca altfel Bill Gates se ducea dreaq...

-2 (6 voturi)
Modifică Setările