TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Antonia, Alex Velea, Alexandra Stan şi Connect-R se distrează la „Jocuri de celebritate“

0
28 Sep 2016 17:22:23
Autor: Victor Arvunescu
Alex Velea şi Alexandra Stan joacă în echipa lui Octavian Strunilă FOTO Pro TV
Alex Velea şi Alexandra Stan joacă în echipa lui Octavian Strunilă FOTO Pro TV

În această seară, de la 22:30, două noi echipe sunt pregătite să se distreze, să râdă şi să cânte la „Jocuri de celebritate“, alături de Mihai Bobobete, Octavian Strunilă şi Paul Ipate.

Alex Velea, Alexandra Stan şi Lino, prietenul lui Alex Velea joacă în echipa condusă de Octavian Strunilă. Antonia, Connect-R şi Pino, prietenul lui Connect-R, sunt în echipa adversă, condusă de Paul Ipate. Cei doi invitaţi luptă pentru premiul cel mare şi împărtăşesc un ţel comun: ambii vor să investeacă banii într-un studio de muzică.

Glumele se vor ţine lanţ şi vor stârni hohote de râs:„Mă ia foamea de emoţii!“, „Sunt ca nişte tablete puse cap la cap, aşa!“, „Culmea Dorohoiului: să sari de pe un bloc turn pe altul, că e doar unul!“, „Eşti show-off din ăla mare!“, „Trebuie să vă doriţi mai mult decât banii, trebuie să daţi şi voi un răspuns corect în emisiunea asta!“, „Nu o elimina pe Antonia că intra în depresie, te rog!“, „Hai că şi-a dat-o singură la saxobeat!“

Cum se vor descurca Antonia şi Alex Velea ca adversari, ce complimente va primi Bobo de la Alexandra Stan, ce melodie va cânta Paul, cum se vor descurca artiştii la cele mai amuzante probe, dar şi cine va reuşi să câştige banii mult doriţi, rămâne de văzut într-o nouă ediţie „Jocuri de celebritate“, numai la Pro TV. 

FOTO Pro TV 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările