TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Antonia a părăsit show-ul „Uite cine dansează“ în lacrimi VIDEO

0
18 Apr 2017 15:47:06
Autor: Alexandra Constanda
Antonia şi Paolo Campigotto au început seara în paşi de dans transilvănean FOTO Pro TV
Antonia şi Paolo Campigotto au început seara în paşi de dans transilvănean FOTO Pro TV

În a doua zi de Paşte, show-ul „Uite cine dansează!“ a avut o ediţie specială, cu dansuri tradiţionale româneşti şi coregrafii de dans sportiv, realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii româneşti ale tuturor timpurilor. La final, cinci echipe au rămas în competiţie, Antonia şi Paolo Campigotto fiind eliminaţi.

Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre au notat fiecare reprezentaţie, iar Mihaela Rădulescu şi Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului în casele românilor. Inevitabil, la finalul celei de-a şaptea ediţii „Uite cine dansează!“ o pereche a fost eliminată, aceasta fiind formată din Antonia şi Paolo Campigotto, care au părăsit competiţia în lacrimi.
 
Antonia şi Paolo au început seara în paşi de dans transilvănean, împreună cu Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic, şi au continuat singuri cu un quickstep pe melodia „Yamasha“ a lui Alex Velea. 
 
Deşi perechea a primit note bune din partea juriului, în urma voturilor publicului, Antonia şi Paolo Campigotto au părăsit competiţia. Cu lacrimi în ochi în momentul în care a aflat decizia finală, Antonia a declarat: „Vă mulţumim mult! A fost o experienţă foarte frumoasă!“
 
Trei echipe au prezentat dansuri tradiţionale 
 
Patru „ţărani galactici“ au încins ringul: mirii Alex Velea şi Ecaterina Dosan, alături de naşii Marius Manole şi Olesea Nespeac au adus pe scenă un scurt fragment de nuntă din Moldova, pe ritmuri de ţărănească şi bătută. „Minunată bucurie! M-am bucurat, am dansat, i-am invidiat că ei sunt acolo şi noi aici. Au fost organici, minunaţi“, a spus Gigi Căciuleanu încântat.
 
Spectacolul tradiţional a continuat cu Paolo Campigotto şi Nicolai Curnic, care au început momentul luându-se la întrecere în „ponturi fecioreşti“. Cei doi s-au prins rapid în joc împreună cu mândruţele lor frumoase, Antonia şi Anca Sînă Serea. Fetele, pline de energie, şi-au făcut fustele roată la o învârtită Someşană. Cei patru s-au bucurat de dans, au pus foarte multă pasiune, iar Florin Călinescu le-a spus: „Puţin riscant pentru mine, pentru că dansul moldovenesc este mai spectaculos în sine. Dansul ardelenesc propune alte ritmuri şi alte costume care-s foarte frumoase. E puţin greu să compari mere cu pere, dar o să încerc.“
 
Zona Olteniei a fost reprezentată ieri seară prin dansuri precum hora, danţul, sârba şi brâuleţul, într-un moment spectaculos. În cea de-a doua zi de Paşte, jocul a fost pornit la îndemnul „bătrânului“ Sandu Lungu. El a reprezentat generaţia cu multă experienţă, care indiferent de faptul că nu mai poate juca la fel ca atunci când era tânăr fecior, a comandat dansul pentru tânăra generaţie, reprezentată de Liviu Teodorescu, Marica Derdene şi Raluca Netca. 
 
„Noroc cu Sandu, el a ridicat nota. El era un fel de Mihai Petre acum. Am apreciat interpretarea artistică şi expresivitatea. La fete mă aşteptam, dar şi Liviu m-a surprins plăcut. Sandu e o poezie prin simpla lui prezenţă“, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a completat: „Aţi fost o echipă minunată şi acest dans a fost comparabil, ca energie, cu primul.“
 
Coregrafii de dans ţigănesc, disco, salsa şi quickstep pe melodii româneşti
 
Alex Velea şi Ecaterina Dosan au adus pe scenă o coregrafie de dans ţigănesc, realizată pe melodia „Kibori“. „Revin la ideea mea că ei sunt obligaţi să danseze lucruri care nu-s în registrul lor. Însă ei reuşesc perfect să aducă acest lucru spre registrul lor“, a spus Gigi Căciuleanu.
 
Din băncile de liceu direct pe ringul de dans: Marius Manole şi Olesea Nespeac au dansat salsa pe melodia „Ani de liceu“, fiind susţinuţi chiar de Oana Sîrbu, care a fost în platoul show-ului „Uite cine dansează!“. „Te-am crezut că eşti licean, te-am văzut trecând prin tot felul de emoţii. Mi-a făcut plăcere să-mi amintesc de această melodie, de aceste vremuri. Doar că nu a prea fost salsa, iar nota mea va reflecta şi acest lucru“, a spus Andreea Marin.
 
Sandu Lungu şi Raluca Netca au adus ritmurile de disco pe melodia „Dragostea din tei“. „N-am mers cu avionul niciodată, dar dacă stewardesele ar fi ca tine, draga mea, aş merge şi pe o aripă“, a spus Florin Călinescu, iar Mihai Petre a continuat: „Eşti o apariţie, Sandu! N-ai dansat fantastic disco, dar prezenţa ta aici e un adevărat exemplu că oricine poate dansa, mai bine sau mai puţin bine. Contează să te bucuri atunci când dansezi, iar asta se vede.“
 

Liviu Teodorescu şi Marica Derdene au dansat quickstep pe melodia „Uite aşa aş vrea să mor“ şi au prezentat un moment plin de umor şi energie. „Acestei echipe i-aş da nota 10 pentru seriozitate şi efort! Sunt mândră de voi şi, sincer, vă văd în finală!“, le-a spus Andreea Marin.
 

Ultima pereche care a intrat ieri seară pe ringul dansului a fost formată din Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic, care au dansat salsa pe melodia „Oficial îmi merge bine“. „O mare surpriză pentru mine faţă de data trecută. Un dans sexi, foarte bine dansat, foarte bine coregrafiat. Mie mi-a plăcut! Bravo!“, le-a spus Gigi Căciuleanu la final.

 
Lunea viitoare, de la ora 20.30, cele cinci perechi rămase în competiţie vor avea de trecut un maraton al dansului şi vor avea de pregătit, pentru prima dată, câte trei dansuri. Cum se vor descurca şi dacă vor face faţă antrenamentelor, telespectatorii vor afla în a opta ediţie „Uite cine dansează!“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările