TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Atenţie, spoilere! Bilanţul morţilor din episodul 3 Game of Thrones

5
30 Apr 2019 16:19:38
Autor: Alexandra Constanda
Dany şi Mormont FOTO HBO
Dany şi Mormont FOTO HBO

Noaptea a fost într-adevăr lungă în cel mai recent episod „Game of Thrones“, iar câteva personaje importante nu au mai prins lumina zilei. Atenţie! Următorul text conţine multe spoilere, aşa că dacă nu aţi văzut episodul 3 din sezonul 8, mai bine bateţi în retragere. Consideraţi că aţi fost avertizaţi!

Dacă aţi ajuns până aici, înseamnă că aţi supravieţuit bătăliei de la Winterfell din episodul „The Long Night“. Şi ce mai noapte! Foarte întunecată. La propriu. Aşa că dacă aţi întâmpinat probleme cu luminozitatea ecranului şi nu prea v-aţi dat seama cine cu cine s-a luptat şi, mai ales, cine pe cine a omorât, facem o trecere în revistă a celor mai importante personaje care şi-au găsit sfârşitul, cu tot cu GIF-uri realizate de vulture.com.

Dolorous Edd

Primul care a fost ucis a fost Dolorous Edd, dar nu înainte de a-l salva din ghearele Umblătorilor Albi pe Samwell Tarly.

 

via GIPHY

 

Lyanna Mormont

Micuţa, drăguţa şi curoajoasa Lyanna Mormont a ieşit din scenă în glorie, ucigându-l pe Uriaş.

 

via GIPHY

 

via GIPHY

Beric Dondarrion

Se pare că nimeni nu a murit degeaba. Melisandre ne-a dezvăluit că Lord of Light l-a reînviat în repetate rânduri pe Beric pentru că avea o misiune. Se pare că acea a fost să moară pentru a o salva pe Arya.

via GIPHY

Theon Greyjoy

Theon ne-a făcut pe toţi să ne reîndrăgostim de el după ce şi-a spălat păcatele trecutului printr-o serie de fapte vitejeşti: şi-a salvat sora, s-a alăturat familiei Stark şi l-a protejat cu preţul vieţii pe Bran. Ba chiar a încercat să-l omoare pe Night King, deşi chiar şi el ştia că n-are nici cea mai mică şansă. Într-adevăr, a fost un om bun.

via GIPHY

Arya Stark îl omoară pe Night King!!!!

Arya Stark a fost fără îndoială vedeta Winterfall-ului, reuşind unde alţii au dat greş, reuşind ceva ce părea imposibil: l-a ucis pe Regele Nopţii. Chiar când toţi credeam că Night King o să o elimine, micuţa asasină îl face bucăţi. Wow!

via GIPHY

via GIPHY

Jorah Mormont

După ce a încasat mai multe lovituri pentru a o proteja pe Dany, Jorah Mormont a murit în braţele marii sale iubiri neîmplinite.

via GIPHY

Melisandre

Măcar ea ştia de la început că va muri înainte de răsărit. La finalul episodului, Melisandre, care şi-a îndeplinit misiunea de a ajuta armata oamenilor să învingă armata morţilor, îşi dă jos colierul, se transformă într-o femeie bătrână şi moare pe câmpul de luptă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Mircea Lupan
30.04.2019, 16:50:17

Gratie acestui episod, am vazut toate darele de praf de pe ecran si l-am putut curata ca lumea.

+4 (4 voturi)
Andrei Adrian
30.04.2019, 22:04:32

Eu intelegeam cand mai moare cate unul dupa audio... ca de vazut nu se vedea mare lucru. Oricum, mi-am descarcat episodul, l-am reprocesat cu alte setari gamma si black level si am reusit sa vad ceva abia la "reluare"... Ca sa fie cinstiti, HBO ar trebui sa dea jumatate din bani inapoi (sau cumva recalculat dupa media nivelului de negru)

Andrei Adrian
30.04.2019, 22:05:52

P.S. - Felicitari vulture.com ptr. gif-uri!

pescarul symy
1.05.2019, 09:45:03

Un episod de exceptie,nevasta mea a dormit cu veoza aprinsa:)))))))))))

+1 (1 vot)
Adrian Vulpe
1.05.2019, 11:29:35

Who tf is Dolorous Edd !??? Cred ca ai vrut sa scri Eddison Tollett.

Modifică Setările