TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cabral află „Ce spun românii“, într-o nouă emisiune-concurs, la Pro TV

0
29 Jun 2015 14:16:13
Autor: Victor Arvunescu
Cabral
prezintă o competiţie între două familii, miza fiind premiile
substanţiale puse în joc FOTO Pro TV
Cabral prezintă o competiţie între două familii, miza fiind premiile substanţiale puse în joc FOTO Pro TV

Pro TV lansează o emisiune-concurs prezentată de Cabral în care două familii pot câştiga premii substanţiale dacă răspund corect la mai multe întrebări. „Ce spun românii“ este un show interactiv în care se pune accent pe reacţiile surprinzătoare.

Vara aceasta, Pro TV pregăteşte o nouă surpriză pentru telespectatori: emisiunea-concurs „Ce spun românii“. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, iar gazda va fi Cabral. Andreea Godeanu, fostă producătoare a lui Teo, se va ocupa de show.

Game show-ul „Ce spun românii“ reprezintă o competiţie între două familii, miza fiind premiile substanţiale puse în joc. Membrii familiilor vor trebui să ghicească cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări adresate unui eşantion de 100 de persoane, alese aleatoriu. Emisiunea se va desfăşura într-un ritm alert, promiţând publicului multă distracţie garantată de răspunsurile amuzante la întrebările zilei, energie pozitivă şi reacţii surprinzătoare.

Fiecare ediţie va avea şase runde de întrebări, iar fiecare răspuns ghicit va aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. La finalul celor cinci runde, familia cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda bonus contra cronometru, unde poate câştiga bani în plus. Familia învingătoare se califică în show-ul din ziua următoare, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine un premiu special.

FOTO Pro TV

„Ce spun românii“ se anunţă a fi un show distractiv, antrenant, bazat pe reacţii spontane şi interacţiuni savuroase între cei patru membri ai fiecărei familii concurente.

Cei care doresc să participe împreună cu familia la noul show de la Pro TV sunt aşteptaţi să se înscrie prin e-mail, cu toate datele, la adresa casting@protv.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările