TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Canalul de filme MGM Channel îşi schimbă denumirea în AMC, din toamnă

0
4 Aug 2014 16:54:31
Autor: Raluca Moisă
Având ca simbol de brand celebrul leu, MGM Channel
difuzează producţii de toate genurile: de la comedie, şi filme romantice, la acţiune şi aventură
Având ca simbol de brand celebrul leu, MGM Channel difuzează producţii de toate genurile: de la comedie, şi filme romantice, la acţiune şi aventură

Televiziunea de filme MGM Channel îşi va schimba denumirea în AMC, începând din această toamnă, la nivel internaţional.

Compania AMC Networks a anunţat schimbarea imaginii şi denumirii MGM Channel în AMC, rebrandingul marcând extinderea în afara spaţiului nord-american a AMC, unul dintre cele mai populare şi premiate branduri din televiziune, potrivit unui comunicat.

Astfel, AMC Networks va începe lansarea televiziunii AMC în versiuni locale, pe cablu şi pe platformele de satelit, în Europa, America Latină, Asia şi Orientul Mijlociu, în toamna lui 2014. De asemenea, împreună cu această lansare vor veni la pachet serviciile AMC video on demand (VOD), High Definition (HD) şi servicii de tipul TV Everywhere (TV Pretutindeni).

Serialele originale „Halt & Catch Fire“ şi „The Divide“, produse de studiourile AMC, vor fi printre primele care vor avea premiera la nivel internaţional, în acest an, pe noua televiziune AMC. În plus, pe lângă programul original venit din studiourile proprii ale AMC Networks, AMC va difuza filme populare, premiate, de la cea mai mare filmotecă mondială, inclusiv de la MGM, Paramount şi Sony.

„În ultimii ani, AMC a redefinit povestirile dramatice pe pay-TV prin abordarea cinematografică a serialelor originale, incluzând «The Walking Dead», «Mad Men» şi «Breaking Bad». Intenţionăm să copiem strategia noastră de succes din SUA şi să o implementăm în toată lumea şi să creăm o conductă cât mai largă pentru emisiunile noastre originale“, a declarat Ed Carroll, director de operaţiuni al AMC Networks.

„Există o cerere uriaşă pentru programele originale AMC peste hotare. Acest interes, dublat de experienţa plină de succes în selectarea filmelor de la cele mai mari studiouri, ne oferă o şansă uriaşă în a face AMC Global o destinaţie de distracţie de top, la nivel mondial. Credem cu tărie că AMC Global va fi o achiziţie valoroasă pentru platformele de distribuţie ale partenerilor noştri, pe măsură ce vom continua să lucrăm împreună la creşterea afacerilor lor“, a spus, la rândul său, Bruce Tuchman, preşedintele AMC Global şi Sundance Channel Global.

AMC Networks Inc. este o companie de divertisment din SUA, care deţine şi operează mai multe televiziuni, între care se numără AMC, IFC, Sundance Channel şi WE tv. De asemenea, compania deţine drepturile de difuzare pentru celebrele seriale „Mad Men“, „Breaking Bad“ şi „The Walking Dead“.

Portofoliul său de televiziuni din România al Chello Central Europe include: Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel şi Shorts TV.

MGM Channel, una dintre cele mai cunoscute televiziuni de film, s-a lansat în România în octombrie 2006 şi este în totalitate subtitrată în limba română. Având ca simbol de brand celebrul leu, MGM Channel difuzează producţii de toate genurile: de la comedie, filme romantice, dramă la acţiune şi aventură.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările