TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Când începe noul sezon „Garantat 100%“ cu Cătălin Ştefănescu şi ce invitaţi va avea: „De 20 de ani garantez pentru idei mari şi întâlniri de neuitat“

0
19 Apr 2019 19:03:12
Autor: Adelina Mărăcine
Cătălin Ştefănescu FOTO TVR 1
Cătălin Ştefănescu FOTO TVR 1

Emisiunea „Garantat 100%“, moderată de Cătălin Ştefănescu (50 de ani), revine la TVR 1 cu un nou sezon, cel de-al 39-lea.

Din 21 aprilie, duminică, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu revine pe micile ecrane cu cel de-al 39-lea sezon al emisiunii „Garantat 100%“.   

„De 20 de ani garantez pentru farmecul personalităţilor care se mărturisesc în faţa telespectatorilor. Şi pentru poveştile fabuloase pe care le împart cu ei. De 20 de ani garantez pentru oameni frumoşi, idei mari şi întâlniri de neuitat. Ne revedem la TVR 1 într-un nou sezon 100% formidabil“, a declarat Cătălin Ştefănescu.

Moderatorul a vorbit şi despre invitaţii speciali din primele ediţii: „În primele patru ediţii, vă propunem întâlniri cu români foarte apreciaţi în Statele Unite ale Americii. Felurile în care fiecare dintre ei se raportează la România, relaţiile păstrate cu ţara şi modul în care aleg să participe acum la viaţa locului din care provin, toate acestea se transformă într-un adevărat spectacol al unor poveşti de viaţă din care fiecare dintre noi are câte ceva de învăţat.“

Astfel, printre invitaţii noului sezon se numără cunoscutul regizor Andrei Şerban, Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent“ şi finalistă la America's got talent, Silvian Cenţiu, care se ocupă cu imaginea Statelor Unite ale Americii şi Florica Zaharia, care a condus un departament din cadrul Muzeului Contemporan de Artă din New York.

La Garantat 100%, de la TVR 1, duminică, pe 21 aprilie, de la 23.00, Andrei Şerban vorbeşte despre spectacolele sale montate în România, şi despre felul în care trăieşte prezentul ţării în care s-a născut.

„Avem şi alte mari surprize. Personalităţi de talie mondială care ne vizitează ţara povestesc la Garantat 100% despre vieţile şi despre carierele lor. Dar, despre aceste ediţii speciale, la momentul potrivit“, adaugă Cătălin Ştefănescu.

Despre Garantat 100%

Ajunsă la cel de-al 39-lea sezon, emisiunea „Garantat 100%” ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. De-a lungul celor aproape 20 de ani de „Garantat 100%“, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii