TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ce s-a întâmplat în prima ediţie „Vocea României Junior“ FOTO VIDEO

0
27 Feb 2017 00:20:24
Autor: Victor Arvunescu
Inna, Marius Moga şi Andra au ascultat voci tinere şi talentate, în prima ediţie „Vocea României Junior” FOTO Pro TV
Inna, Marius Moga şi Andra au ascultat voci tinere şi talentate, în prima ediţie „Vocea României Junior” FOTO Pro TV

Primul episod din „Vocea României Junior“ a adus pe scenă copii dornici să le demonstreze antrenorilor că au ce trebuie pentru o carieră de succes în domeniul muzicii. Lacrimile au curs acolo unde antrenorii nu s-au întors, dar Andra, Marius Moga şi Inna au început să îşi contureze echipele.

Primii copii de pe scena show-ului de la Pro TV 

Jessica Lăzărescu (12 ani) a fost, cu emoţiile de rigoare, prima concurentă din primul episod „Vocea României Junior“, reuşind, cu piesa „Suus”, să întoarcă, imediat după primele acorduri şi versuri, toate cele trei scaune ale antenorilor.

„Mi s-a făcut pielea de găină, atâta putere şi sensibilitate ai avut!“, i-a zis Andra, în timp ce Marius Moga şi Inna s-au duelat în declaraţii pentru a o câştiga pe tânără de partea lor. În final, Andra a fost alegerea Jessicăi.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Jessica Lazarescu - Suus, Albania pe vocearomanieijunior.protv.ro

Francesca Hojda, mezina familiei Hojda, a venit la „Vocea României Junior“ cu gândul de a întoarce toate scaunele şi de a ajunge în finală. Aceasta a fost sfătuită şi susţinută de surorile ei, Maria şi Ligia, care au concurat în sezonul patru de la „Vocea României“. Tânăra a cântat piesa „She Wolf“, dar nu a reuşit să întoarcă niciun scaun.

Ioan Ciurea (7 ani) a cântat piesa „Durli-Durli-Da“, imitând şi mişcările lui Ştefan Bănică Jr. Pe final, Andra şi Marius Moga s-au întors, fascinaţi de vocea micuţului. „Vreau să spun doar două cuvinte! Marius Moga!“, a zis Ioan spre surprinderea tuturor, alegându-l drept antrenor pe „Micul Mozart“. „Nici măcar nu mi-ai dat şansa să lupt pentru el“, a replicat Andra.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Ioan Ciurea - Durli-Durli-Da pe vocearomanieijunior.protv.ro

Eva Margină (12 ani), tânăra cu origini ucrainene şi ruse, a cântat „Jolene“ şi a reuşit în ultima clipă să întoarcă un scaun, anume cel al Innei. Antrenoarea a apreciat piesa aleasă, în timp ce Andra s-a minunat de frumuseţea micuţei.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Eva Mileah Margina - Jolene pe vocearomanieijunior.protv.ro

Ana Maria Tîrcă (13 ani) a cântat „Something's Got A Hold On Me“, povestind că a venit pe scena „Vocea României Junior“ pentru mama ei, plecată în afara ţării să lucreze ca şofer de TIR. Fetiţa nu a reuşit, însă, să întoarcă niciun scaun. Inna i-a spus că regretă că nu a apăsat pe buton pentru a se întoarce, cerându-i iertare concurentei.

Andrei Ciurez, un rocker convins încă de la vârsta de 12 ani, a povestit că respiră şi trăieşte doar... rock! De aceea a ales să cânte „Highway to Hell“ şi să dea dovadă de spirit rock! „Ai ceva nervi de scos afară din tine“, i-a zis Moga. Andrei a reuşit să întoarcă scaunul Innei, spre surprinderea tuturor, astfel că a mers în echipa vedetei.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Andrei Ciurez - Highway to Hell pe vocearomanieijunior.protv.ro

Daria Rotariu a cântat „Sweet People“ şi l-a determinat pe Marius Moga să apese pe buton şi să se întoarcă. „Ai fost foarte dedicată. N-aveam cum să te ratez. Îmi place să cred că toţi oamenii talentaţi vin aici să înveţe“, i-a zis Moga viitoarei lui eleve.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Daria Rotaru - Alyosha - Sweet People pe vocearomanieijunior.protv.ro

Radu Daria Valentina, poreclită şi Măslina, a mărturisit că îi place să „se spargă în figuri“ pe scenă. A cântat piesa „Acapella“, de la Karmin, dar nu a întors niciunul dintre scaunele antrenorilor.

Ştefan Badea (11 ani) a cântat „Belle“, de la „Notre Dame De Paris“, şi a determinat-o pe Inna să apese butonul şi să îl aleagă.


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Stefan Badea - Belle, Notre Dame de Paris pe vocearomanieijunior.protv.ro

Ştefan Sorana Karina a cântat „Proud Mary“, mărturisind că pe viitor vede muzica drept un hobby. Inna a fost impresionată de talentul tinerei, aşa că s-a dus lângă ea pe scenă şi a început să danseze. Dar, în ciuda disputelor dintre antrenori, concurenta a ales-o pe Andra. 

FOTO Pro TV 


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Karina Stefan - Proud Mary pe vocearomanieijunior.protv.ro

Echipele după prima ediţie 

Astfel, după prima ediţie, antrenorii au următorii „elevi”: Andra le are în echipă pe Jessica Lăzărescu şi pe Karina Ştefan; Marius Moga îi are pe Ioan Ciurea şi pe Daria Rotaru, iar Inna îi are pe Andrei Ciurez, Eva Margină şi pe Ştefan Badea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările