TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cei mai buni bucătari dintre vedete vin la „MasterChef - Proba celebrităţii“. Care sunt „ingredientele“ lor secrete

0
30 Sep 2013 16:52:19
Autor: Raluca Moisă
Cele 15 vedete care îşi vor pune  „în
scenă“ talentele culinare la „MasterChef - Proba celebrităţii“ FOTO Pro TV
Cele 15 vedete care îşi vor pune  „în scenă“ talentele culinare la „MasterChef - Proba celebrităţii“ FOTO Pro TV

Din 22 octombrie, show-ul „MasterChef - Proba celebrităţii“, de la Pro TV, 15 vedete pasionate de gătit: Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Şerban, Alex Dima, Adrian Daminescu, Gabriela şi Monica Irima (surorile Cheeky Girls), Don Baxter, Pacha Man, Şerban Copoţ (Animal X), Octavian Strunilă, Cătălin Josan şi Ioan Isaiu. Dar cât de mare este pasiunea fiecăruia şi cum intenţionează ei să „fiarbă“ publicul şi juriul?

Cei  15 promit că vor pune în joc talentele culinare pentru a câştiga trofeul şi titlul de „MasterChef”. Cei trei membri ai juriului - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu  - sunt şi ei pregătiţi să-i supună la cele mai dificile probe. Fie că sunt cântăreţi, actori, jurnalişti sau oameni de televiziune, vedetele de la „MasterChef - Proba celebrităţii“ nu vor fi scutite de privirile dure şi comentariile acide ale membrilor juriului, care vor fi mai exigenţi ca niciodată şi le vor testa la maximum aptitudinile culinare.  

Laura Cosoi

„Nu ştiu cât sunt de pricepută, dar sunt destul de inventivă atunci când vine vorba despre reţete. Sunt genul de persoană care întotdeauna adaugă ceva nou unei reţete. Gătesc de cele mai multe ori pentru prieteni şi familie şi,  cu tote că gătesc destul de dietetic, la «MasterChef» am învăţat foarte multe lucruri noi, care cu siguranţă îmi sunt utile acum în bucătărie“.

Gina Pistol

„Când vreau să-mi impresionez familia sau prietenii cu preparate culinare, să ştiţi că reuşesc. Iubesc şofranul şi-mi place să-l folosesc destul de des. Apoi, scorţişoara. Am început să gătesc încă de când eram mică. Îmi plăcea să stau pe lângă mama şi s-o ajut. Mi se părea că doar aşa sunt un om mare“.

Elena Lasconi

„Înainte de a păşi în bucătăria «MasterChef» chiar credeam că sunt foarte pricepută la gătit. Asta se datorează în primul rând feedback-ului pe care l-am primit de la cei care au mâncat din bucatele preparate de mine. Dar mă aşteptăm să am o revelaţie despre ce înseamnă cu adevărat să fii chef. Într-o bucătărie de cinci stele nici măcar omletă nu se face aşa cum o facem noi acasă. Aşa că, va daţi seama că experienţa mea la «MasterChef» a fost în primul rând şocantă. Pur şi simplu cei trei chefi mi-au dat cu realitatea în cap şi chiar mi-a plăcut“.

Pacha Man

„Pot spune că sunt destul de priceput la gătit. Despre primul meu preparat, membrii juriului nu au avut o părere foarte bună, m-au întrebat dacă am venit cu un veterinar deoarece era să sară raţa pe ei“
 
Alex Dima

„Dacă intru în bucătărie, nu mor de foame. Iar la «MasterChef» am învăţat cum să dau şi formă, şi gust mâncării. Piesă mea de rezistenţă în bucătărie este mielul în crustă de verdeţuri şi bulete de piure“.
 
Octavian Strunilă

„De gătit o fac de când mă ştiu. Am gătit - asta n-o să-i placă lui chef Cătălin - clătite la doar 6 ani. Nu ştiu cât sunt de priceput, dar sunt insistent. Folosesc foarte des busuiocul şi usturoiul pentru că îmi plac creveţii şi merg foarte bine în sosuri de usturoi şi busuioc“. 
 
Şerban Copoţ

„Nu-mi plac reţetele foarte sofisticate şi-mi place să merg pe instinct şi improvizaţie atunci când gătesc. Sunt bucătar-duminicar, cu o mână de reţete în buzunar (le numeri pe degete). Na că am făcut şi o rimă! Pentru mine, «MasterChef» va fi o experienţă care îmi va îmbogăţi paleta de cunoştinţe în domeniul culinar“.

 
Ioan Isaiu

„Nu aş putea spune că sunt un profesionist în ale gătitului, dar îmi place să gătesc, în general pentru prieteni şi familie. Am învăţat diferite reţete, mai ales cele asiatice, asta pentru că sunt un gurmand notoriu. Sunt înnebunit după orezul prăjit. Îl prepar de obicei cu carne de pui şi legume diverse“.
 
Monica Irimia

„Îmi place să gătesc în timpul meu liber, dar din păcate acest timp este foarte limitat. Cel mai des folosesc ardei iute sau seminţe de chilli. Ador mâncarea cu puţină aromă iute şi folosesc mai puţin sare sau piper“.
 
Gabriela Irimia

„Pot să spun că am avut multe tentative să gătesc ceva special cu ocazia evenimentelor importante din viaţa mea şi, bineînţeles, pentru a-l impresiona pe iubitul meu. Suny ambiţioasă, sunt o perfecţionistă şi am folosit această oportunitate, concursul «MasterChef», pentru a mă descoperi pe mine şi a vedea dacă am sau nu talent pentru artă culinară“.
 
Carmen Şerban

„Participarea la emisiune a fost ceva care m-a scos din ritmul meu de zi cu zi, o nouă experienţă de viaţă. N-am pretins niciodată că aş fi un as în materie de gătit şi artă culinară, însă mă descurc foarte bine la preparat mâncăruri tradiţionale româneşti“.
 
Cătălina Grama - Jojo

„Gătesc cu mult suflet şi cred că asta este cel mai important. Toţi oamenii cărora le-am gătit au fost mereu mulţumiţi şi mâncarea mea e mereu apreciată. La «MasterChef» a trebuit să gătim la un nivel superior din toate punctele de vedere. Ce mă bucură foarte tare e că simt că mi-am depăşit încă o dată limitele şi am învăţat experimentând ce înseamnă să pregăteşti o farfurie de «Masterchef». Privind competiţia înainte de a participa, părea mai simplu. Nu a fost uşor, însă a fost o experienţă fabuloasă din toate punctele de vedere“.
 
Adrian Daminescu

„În umila mea opinie, sunt «cel mai bun bucătar dintre cântăreţi şi cel mai bun cântăreţ dintre bucătari». Datorită experienţei mele pentru că am călătorit prin toată lumea - am descoperit condimente care încă nu sunt cunoscute pe piaţă românească. Le folosesc la reţete originale sau le combin în funcţie de importantă gustului pe care vreau să-l implementez mâncării respective“. 
 
Don Baxter

Deşi poate părea surprinzător, Don Baxter este pasionat de gătit, iar din această toamnă telespectatorii Pro TV descoperi cât de talentat este în ceea ce priveşte artă culinară.

 
Cătălin Josan

Nu are talent doar în muzică, ci şi în bucătărie şi va încerca să demonstreze că merită nu numai sorţul MasterChef, ci şi laudele membrilor juriului.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii