TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cheloo, un nou comentariu uluitor în emisiunea „X Factor“: „Adele, o grasă care umblă prin parcuri“

0
9 Dec 2013 01:18:24
Autor: Alexandra Constanda
În cea de-a treia gală live a emisiunii „X Factor“, Cheloo a făcut un comentariu usturător la adresa celebrei cântăreţe britanice Adele FOTO Facebook
În cea de-a treia gală live a emisiunii „X Factor“, Cheloo a făcut un comentariu usturător la adresa celebrei cântăreţe britanice Adele FOTO Facebook

Cea de-a treia gală live a emisiunii „X Factor“ a fost şi sfârşitul competiţiei pentru trupa Bruiaj, Oana Munteanu şi pentru Florena Ticu Sandro. Prestaţia unuia dintre semifinalişti l-a determinat pe Cheloo să dezvăluie că detestă Queen, dar şi să facă un comentariu usturător la adresa celebrei cântăreţe Adele.

Dacă într-una din ediţiile trecute Cheloo a făcut o remarcă dură la adresa lui Paulo Lagana, concurentul gay care a fost eliminat săptămâna trecută, de aceasta dată el a făcut un comentariu răutăcios care a vizat-o pe cântăreaţa britanică, rapperul numind-o „grasă care umblă prin parc“. 
 
După ediţia de săptămâna trecută, nouă concurenţi au fost protagoniştii celei de-a treia gale live a show-ului „X Factor“. În semifinală au mers câte doi concurenţi din fiecare echipă: trupele Double X şi November (Cheloo), Alex Maţaev şi Florin Ristei (Delia), Mădălina Lefter şi Bogdan Bratiş (Dan Bittman).
 
Cea mai bună metodă de lucru: forţa
 
Elevii lui Cheloo au fost desemnaţi să spargă gheaţa în cea de-a treia gală live, astfel trupa Bruiaj a interpretat melodia „I’ll be missing you“. Chiar dacă refrenul aparţinea rapperului Puff Daddy, versurile melodiei au fost compuse de cei doi componenţi, regulă impusă de antrenorul Cheloo, care este de părere că în acest fel concurenţii „muncesc mai mult şi îşi descoperă potenţialul“.
 
În plus, înainte de începerea galei live, Cheloo a ţinut să menţioneze că trupele lui „abia acum încep să conteze“, cât despre duo-ul Bruiaj, temutul antrenor a mărturisit că există o singură metodă de a lucra cu cei doi componenţi şi anume forţa, considerând că „nimeni nu a scos un grup bun cu vorbe frumoase şi linguşeli“.
 
În ceea ce priveşte prestaţia grupului Bruiaj, membrii juriului s-au declarat mulţumiţi şi au fost impresionaţi de sensibilitatea momentului.
 
„A fost plin de trăire, sensibil, foarte frumos“, a apreciat Delia, în timp ce Dan Bittman a subliniat faptul că de această dată s-a văzut că au trăit melodia şi că a însemnat ceva pentru ei.
 
„Vă apreciez munca, versurile, v-am chinuit destul de mult,  o să rog publicul să vă aplaude“, a comentat şi Cheloo.
   
Cheloo, bucuros de apelativele „arogant“ şi „nesimţit“
 
„Toată lumea spune că sunt arogant, nesimţit, eu chiar mă bucur. Cred că o să am două trupe în finală şi una dintre ele va fi Double X“, şi-a intordus Cheloo cea de-a doua trupă, care a ales melodia „In the end“, a celor de la Linkin Park.
 
Trupa Double X a cântat piesa „In the end“, a celor de la Linkin Park FOTO Facebook
 
„Incredibil câtă ură. Cristi şi Diana îmi place foarte mult de voi, eu cred că ajungeţi în finală“, a declarat Dan Bittman. Delia a fost încântată de momentul celor doi, mai ales pentru că Double X îi aminteşte de N&D. 
 
„Aţi cântat mult mai bine decât credeam, a doua trupă din finală“, a punctat antrenorul Cheloo.
 
„X Factor“ a devenit Los Angeles
 
Ultima trupă a fost November, „preferaţii“ lui Chello, după cum a mărturisit chiar antrenorul. Dacă în ediţiile trecute au fost Bonnie şi Clyde, acum cei doi s-au transformat în Eminem şi Rihanna şi au cântat „Love the way you lie“. Delia şi Dan Bittman s-au arătat foarte încântaţi de coregrafia dansatorilor, dar nici concurenţii nu au părăsit scena fără a fi lăudaţi. 
 
Trupa November a cântat „Love the way you lie“ FOTO Facebook
 
Dacă Delia s-a mulţumit să spună că au fost senzaţionali, Dan Bittman a fost de părere că cei doi au reuşit să aducă Los Angeles-ul la Bucureşti, pe scena „X Factor“.
 
Cheloo a precizat că „este foarte greu să schimbi o  piesă semnată de Eminem“, iar cei doi concurenţi au mărturisit că au uitat versurile, dar membrii juriului au recunoscut că nu au observat.
 
Publicul a decis să salveze trupa November, motiv pentru care Double X şi Bruiaj au fost condamnate la duel, iar lui Cheloo i-a revenit decizia de a alege care este cea de-a doua trupă care merge în semifinale. Antrenorul a hotărât să meargă mai departe cu Double X, deoarece „a contat foarte mult partea de rap“.
 
Cheloo a ales să meargă în semifinale cu Double X FOTO Facebook
 
„Vreau să spun că revelaţia acestui concurs sunt grupurile, pentru mine cea mai mare surpriză în această ediţie au fost grupurile“, a spus Dan Bittman.
 
„Deşi Chello nu o să mă creadă, mi-au plăcut foarte mult ambele trupe, aţi încins atmosfera, mi-ar fi greu să aleg“,a comentat, la rândul ei, Delia.
 
„Urăsc Queen“
 
Florin Ristei a fost primul concurent din echipa Deliei care a păşit pe scenă în cea de-a treia gala live a talent-show-ului „X Factor“. Acesta a intrat în pielea lui Queen, cântând melodia „Don't stop me now“, pentru că, spune el, este melodia care îl defineşte cel mai bine.

Atât Dan Bittman, cât şi Delia s-au arătat încântaţi de spectacolul oferit de Florin Ristei, Bittman catalogând momentul ca fiind exceptional, iar Delia spunând că deşi a fost o piesă grea, Florin a reuşit să o cânte 100% perfect.

În schimb, Cheloo nu a vrut să comenteze deoarece nu-i place Queen: „Urăsc Queen, nu-mi place, mă abţin“. Întrebat dacă urăşte Queen mai mult decât pe Adele, Cheloo a dat un răspuns care i-a uimit pe ceilalţi membri ai juriului: „Adele este o grasă care umblă prin parcuri“.

Alex Maţaev, un rocker sentimental
 
„O concurentă hotărâtă să facă spectacol, care nu a cedat în cele două dueluri“, aşa a prezentat-o Delia pe Oana Munteanu, una dintre concurentele din echipa ei. Oana Munteanu a interpretat melodia „New York“ a Aliciei Keys, piesă ce „i-a venit mănuşă“, după cum a apreciat Dan Bittman. 
 
Delia a ţinut să sublinieze faptul că echipa ei are „cele mai bune voci şi cei mai talentaţi oameni “, dar şi că „simte că marele câştigator va fi din grupa ei“.
 
Ultimul concurent al Deliei a fost Alex Maţaev, „hotărât să sensibilizeze până la lacrimi şi să umple sufletele cu bucurie“, după cum l-a descris antrenoarea lui, Delia.
 
Alex Maţaev a interpretat, într-o manieră proprie, piesa „It’s my life“, moment ce l-a impresionat până şi pe Cheloo. „Sătul fiind de varianta originală, îmi place ce ai făcut. Alex Maţaev este un om care ştie să-şi joace cărţile, eşti un artist“.
 
Şi Dan Bittman a fost plăcut surprins, acesta declarând că a avut un fior când l-a auzit pe Alex cântând. „M-ai impresionat mai mult decât alţii şi ai mari şanse să ajungi în finală“, a mai spus Bittman.
„Ai fost fabulous, a fost de lacrimi şi suspine“, a punctat şi Delia.
 
Alex Maţaev a interpretat piesa „It's my life“ şi a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul FOTO Facebook
 
Publicul a decis că Alex Maţaev merită să meargă în semifinală, în timp ce Oana Munteanu şi Florin Ristei au fost „aruncaţi“ la duel. Deşi Oana Munteanu a trecut de două dueluri, Delia salvând-o de fiecare dată, la cel de-al treilea duel nu a reuşit să-şi convingă mentorul că locul ei este pe scena „X Factor“. Aşadar, Delia a hotărât că Florin Ristei merită un loc în marea finală, părere împărtăşită şi de ceilalţi membri ai juriului.
 
„Dacă X Factor ar fi despre şah sau politică aşa alege-o pe Oana, dar este despre muzică şi l-aş alege pe Florin“, a precizat Cheloo.
 
„Florin a luptat şi şi-a dorit mai mult. Este un luptător şi mie îmi plac luptătorii, dar nu vreau să spun că Oana nu a cântat bine“, a comentat Bittman. 
 
Pentru Delia a fost o decizie grea, mărturisind că de fiecare data duelul o ia prin surprindere. „S-au prezentat mai mult decât onorabil amândoi. Au fost nu buni, ci foarte buni, în momentul ăsta nu mai este vorba de cine a cântat mai bine, este vorba de stare, de tot pachetul, de ce ne oferă“.
 
Deşi Delia a recunoscut că are o slăbiciune pentru Oana Munteanu, pe care a salvat-o de fiecare data, în cele din urmă a decis să meargă în semifinală cu Florin Ristei.
   
„Un microfon prea mic pentru o voce atât de mare“
 
Prima concurentă a lui Dan Bittman  a fost Florena Ticu Sandro , pe care mentorul său o consideră „mai mult decât pregătită să lupte pentru un loc în semifinală“. Aceasta a cântat melodia Rihannei „We found love“, moment pe care Delia l-a catalogat drept „exploziv“.
 
În ceea ce-l priveşte pe Cheloo, acesta a fost de părere că Florenei nu i-a plăcut piesa, dar concurenta a ţinut să-l contrazică, declarând că niciodată nu s-a simţit mai bine pe scenă.
 
„Îţi doresc să ajungi în America, să te ia un producător şi să te facă mare. Cred că asta se caută, o prezenţă scenică bună şi o voce bună“, a încurajat-o Dan Bittman.
 
Cel de-al doilea concurent din echipa lui Bittman a fost Bogdan Bratiş care a cântat „Mirrors“ şi care a fost apreciat de toţi membrii juriului. 
 
 
Bogdan Britiş a interpretat melodia „Mirrors“ FOTO Facebook
 
Cheloo a considerat că Bogdan a cântat „bine şi cu viaţă“, iar Delia a simţit emoţiile puternice, în timp ce Bittman l-a avertizat că „trebuie să se lupte cu nişte oameni care au o experienţă mai bogată“
 
Mădălina Lefter a încheiat cea de-a treia gala live a emisiunii „X Factor“ cu melodia celebrei Adele, „Someone like you“. 
 
Mădălina Lefter a fost salvată de către voturile publicului FOTO Facebook
 
Aşa cum era de aşteptat, Cheloo s-a limitat să-i spună că a cântat bine şi a apreciat că Mădălina continuă să cânte cu încredere. Delia a felicitat-o pentru vocea puternică, iar mentorul Bittman a fost de părere că „microfonul a fost prea mic pentru vocea ei“.
 
Dan Bittman (centru), alături de elevii lui, Florena Ticu Sando şi Bogdan Bratiş FOTO Facebook
 
Voturile publicului au salvat-o pe Mădălina Lefter, în timp ce Florena şi Bogdan au ajuns la duel, iar lui Dan Bittman i-a revenit sarcina de a alege semifinalistul, acesta optând pentru Bogdan Bratiş.
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii