TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine a câştigat Masterchef 2019: „Am spulberat mitul cum că bărbaţii domină bucătăria“

0
15 Nov 2019 11:13:25
Autor: Andreea Neblea
Finaliştii MasterChef România: Alina Gologan, Cezar Marin, Ionuţ Mărieş FOTO Pro TV
Finaliştii MasterChef România: Alina Gologan, Cezar Marin, Ionuţ Mărieş FOTO Pro TV

Joi, 14 noiembrie, telespectatorii au aflat cine a câştigat „Masterchef“ 2019. Alina Gologan, Cezar Marin şi Ionuţ Mărieş au luptat pentru titlu şi pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Alina, Ionuţ şi Cezar au luptat joi seară pentru a le demonstra juraţilor că merită să fie desemnaţi câştigătorii ediţiei 2019 a show-ului „MasterChef“ România
 
La capătul unor probe dificile şi epuizante, Alina Gologan a ieşit învingătoare şi a pus mâna pe marele premiu de 50.000 de euro, după ce a reuşit să le demonstreze celor trei membri ai juriului, Silviu Chelaru, Joseph Hadad şi Cosmin Tudoran, că deţine cele mai bune abilităţi culinare.
 
Vizibil emoţionată şi extrem de fericită, ea a declarat: „Câştigarea titlului MasterChef reprezintă recunoaşterea muncii mele de pe toată durata competiţiei. A fost un concurs puţin dulce, puţin picant, presărat cu mirodenii de emoţie, care ne-a frământat pe toţi ca pe aluat. Cu toate acestea, în această ediţie am spulberat mitul cum că bărbaţii domină bucătăria, deşi competiţia mea masculină a fost acerbă. Nu m-am visat cu trofeul în mână decât după ce am intrat în pâine, ca să spun aşa. Abia în ultimele etape am realizat că trebuie să am mintea mai ascuţită decât cuţitele şi să mă concentrez, pentru că pot face o surpriză frumoasă. Sunt o gurmandă care a îndrăznit la mai mult şi mi-a ieşit pentru că am pus pasiune şi multă muncă în această reţetă a succesului“.
 
„Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea şi mă simt norocoasă că am atât de mulţi oameni în jur, alături de care mă pot bucura de un moment pe care îl trăieşti o singură dată. Pentru mine, titlul MasterChef 2019 este un preparat care se împarte cu cei dragi şi tot ce vreau să vă mai spun e «bon appetit!»”, a încheiat Alina Gologan. 
 
Seara a început cu o probă dificilă care le-a testat abilitatea de găti cel mai creativ amouse bouche, la finalul căreia Ionuţ Mărieş a fost primul finalist eliminat din lupta pentru marele premiu. Cezar şi Alina au continuat bătălia, fiind nevoiţi să pregătească pentru cei trei juraţi un meniu complet: aperitiv, fel principal şi desert. Fiecare dintre ei a demonstrat că a reuşit să evolueze considerabil de la audiţii şi până în prezent, iar preparatele lor pregătite în marea finală le-au îngreunat decizia juraţilor. 

Alina ştie deja ce va face cu banii câştigaţi: le va face cadouri prietenilor şi familiei, iar restul îi va investi chibzuit.
 
Alina Gologan este câştigătoarea „Masterchef“ 2019 FOTO Pro TV
 

Cine e Alina Gologan, câştigătoarea Masterchef 2019

Alina Gologan este, la 29 de ani, o femeie independentă, care şi-a făcut un nume pe cont propriu. Ea este blogger în Timişoara. Alina mărturiseşte că cel mai mult îi lipseşte în viaţă mama ei, care este plecată în Italia de 14 ani, la muncă, notează Ştirile Pro TV.
 
Alina Gologan este câştigătoarea „Masterchef“ 2019 FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii