TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine este câştigătorul show-ului „Îmi place dansul“ de la Kanal D FOTO

0
10 Nov 2019 15:49:58
Autor: Adelina Mărăcine
"Ştefan, câştigătorul show-ului „Îmi place dansul“ de la Kanal D“
"Ştefan, câştigătorul show-ului „Îmi place dansul“ de la Kanal D“

Şase dansatori s-au luptat în ringul de dans pentru marele premiu de 100.000 de lei în finala show-ului „Îmi place dansul“, difuzată sâmbătă seara, la Kanal D.

Ştefan, în vârstă de 28 de ani, actor şi dansator din Republica Moldova, a fost concurentul care a reuşit să îi impresioneze pe telespectatori şi să câştige marele premiu de 100.000 de lei, în finala show-ului „Îmi place dansul“, ce a avut loc sâmbătă seara, la Kanal D. 
 
În urma voturilor celor din faţa micilor ecrane, dansatorul fost desemnat câştigător, cu un procentaj de 51,4% din voturi.
 
„Vă mulţumesc pentru tot şi mă înclin în faţa voastră. Pe viitor, mă veţi vedea făcând lucruri minunate şi pline de bine. Mă bucur că am fost şi evoluat pe această scenă de la «Îmi place dansul»“, a spus Şfefan, câştigătorul show-ului de la Kanal D.   
 
Ştefan, câştigătorul show-ului „Îmi place dansul“ FOTO Kanal D

Competiţia a fost însă una strânsă, în urma punctelor oferite de cei patru membri ai juriului, clasamentul l-a indicat pe prima poziţie pe Stefan, cu 24.6 puncte, fiind urmat de Roberto, cu 21 de puncte. 
 
Surpriza serii a fost dată de faptul că pe locul al treilea s-au clasat, la egalitate, Alina şi Emanuel, cu 20.2 puncte. Alexandru a fost următorul concurent în top, cu 18 puncte, iar ultima clasată, Anais, cu 16.4 puncte. Primii doi concurenţi clasaţi au intrat direct în lupta pentru marele premiu.
 

Ştefan, în vârstă de 28 de ani, vine din Chişinău, Republica Moldova, şi este actor şi dansator. M[rturiseşte că stilul de dans preferat şi care îi pune în valoare calităţile artistice este dansul sportiv. Şi-a dorit ca prin evoluţia sa în emisiunea de la Kanal D să îi inspire şi pe alţii să devină mai creativi şi mai buni.

Ştefan FOTO Kanal D

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările