TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt cei patru finalişti „Survivor România“: „Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu“ FOTO

0
25 May 2020 14:08:41
Autor: Adelina Mărăcine
FOTO Kanal D
FOTO Kanal D

În ediţia de duminică seară telespectatorii au ales prin vot ultimii finalişti ai show-ului „Survivor România“, de la Kanal D. Patru concurenţi se luptă pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp şi Emanuel Neagu sunt cei patru finalişti „Survivor România“, în urmă celor două semifinale disputate în weekendul care tocmai a trecut. 
 
Doar unul dintre ei va intra în posesia trofeului şi a marelui premiu de 250.000 de lei. Câştigătorul va fi desemnat prin votul publicului, în direct, sâmbătă, 30 mai, la Kanal D.
 
Emy Alupei şi Cezar Juratoni au fost eliminaţii acestui weekend, Elena Ionescu detronându-i la votul publicului. 
 
Iancu Sterp a reuşit să îşi câştige imunitatea şi locul în finală după ce i-a învins, pe rând, pe Cezar Juratoni şi Elena Ionescu în ultimele două etape ale jocurilor de imunitate.
 
Sâmbătă, cea care a părăsit competiţia a fost Emy Alupei, care a intrat la duel, prin decizia de solidaritate a fostei echipe roşii, alături de Cezar şi Elena, Iancu asigurându-şi imunitatea.
 
„Am evoluat foarte mult (...). Plec de aici acelaşi om, cu aceleaşi principii, dar simt că m-am maturizat“, a spus Emy cu ochii în lacrimi.
 
FOTO Kanal D
 
Miza jocului de seară trecută a fost ultimul loc în finală după ce Iancu a câştigat două dintre cele trei jocuri. Surpriză serii a fost prezenţa foştilor concurenţi ai emisiunii, Faimoşi şi Războinici, eliminaţi de-a lungul emisiunii, care au venit să facă galerie celor trei concurenţi.
 
Cezar Juratoni a pierdut primele două etape în competiţia cu Elena şi Iancu, şi a fost nevoit să-şi ia rămas bun de la cei patru finalişti. Concurent extrem de puternic şi echilibrat, Cezar a avut un discurs plin de emoţie şi a părăsit cu demnitate competiţia.
 
„La mine e totul sau nimic (...). Viaţa e o luptă. (...) Poţi să dai şi de oameni buni, şi de oameni răi. Tu trebuie să îţi menţii calea, să fii drept şi aşa o să ajungi acolo unde îţi doreşti, doar prin muncă şi prin devotament. Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu“, a subliniat Cezar care, atunci când i-a îmbrăţişat pe cei rămaşi în concurs, le-a dat un ultim sfat: „Aţi arătat că puteţi, să nu va schimbaţi, arătaţi că sunteţi balauri toţi!“.
 
Aşadar, două fete, Lola şi Elena, şi doi băieţi, Emanuel şi Iancu, sunt cei patru finalişti „Survivor România“. Elena Ionescu a stabilit un adevărat record în show-ul „Survivor România“. Concurenta a reuşit să ajungă în finală deşi a trecut prin cel puţin opt runde de eliminări. 
 
FOTO Kanal D

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii