TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine e copila de 12 ani care a uluit cu un număr incredibil la bară, la „Românii au talent“: „Fac elemente unice“ VIDEO

6
23 Mar 2019 01:13:49
Autor: Alexandra Constanda
Emili Moskalenko crede că a moştenit talentul de la mama sa FOTO Pro TV
Emili Moskalenko crede că a moştenit talentul de la mama sa FOTO Pro TV

O copilă în vârstă de 12 ani a uimit pe scena „Românii au talent“ cu un exerciţiu la bară incredibil, membrii juriului fiind profund impresionaţi.

La doar 12 ani, Emili Moskalenko, originară din Kiev, Ucraina, i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei prezenţi în platoul emisiunii „Românii au talent“ cu un număr complex de acrobaţii la bară. 
 
„Nu există limite, despre asta e vorba“, a fost reacţia lui Smiley. „Foarte frumos, foarte curat, foarte precis. Ai reuşit să ţii tot la aceeaşi intensitate şi ţinută artistică până la sfârşit. Bravo!“, a felicitat-o Florin Călinescu. De asemenea, Andi Moisescu a fost fascinat: „Sunt foarte surprins de abilităţile tale la vârsta pe care o ai tu, e deja sport de performanţă ce faci“. 
 
Andra s-a declarat şocată de faptul că este capabilă de aşa ceva la o vârstă atât de fragedă: „Eu sunt încă şocată că am în faţa mea un copil de 12 ani. Practic, vârsta i-o văd doar pe chipul ei de copil, pentru că din ce a făcut ea atât de spectaculos nu-ţi poţi imagina că a fost un copil pe scenă. Felicitări, nu vreau să-mi imaginez cât de mult munceşti pentru a face toate aceste lucruri. Eşti incredibilă!“.
 
Emili Moskalenko a început să facă gimnastică şi polesport încă de la vârsta de şase ani. „Talentul meu este flexibilitate unică şi execuţia exerciţiilor de rezistenţă. Înainte credeam că e ceva moştenit de la tata, dar când mama a început să facă sport la 38 ani şi a făcut şpagatul, atunci am înţeles că e moştenit de la ea. Acest talent m-a ajutat să câştig un show în 2015, m-a ajutat să văd lumea şi a devenit parte din viaţa mea“. 
 
Emili spune că idolul ei este Dmitry Politov, un sportiv din Rusia care practică pole dance şi este considerat foarte bun. „Mama ma susţine foarte mult în tot ce fac. Ea m-a adus prima dată la sport şi de la 9 ani mă susţine, mă antrenează, îmi coase costume, alege muzica şi, pur şi simplu, crede în mine. Îmi spune că sunt talentată şi ca pot să cuceresc lumea cu acest talent“.
   
 

În 2011 şi în 2014, a fost finalistă a show-ului „Ucraina are talent“. În 2017 a fost câştigatoarea trofeului „Alex Pole Festival“ din Barcelona, Spania, iar în iulie 2018 a luat locul 9 la campionatul mondial de Polesport din Spania, la categoria de vârsta 10 -14 ani.
 
Emili Moskalenko crede că poate câştiga „Românii au talent“: „Sunt unică în ceea ce priveşte aspectul fizic, am un păr frumos, sunt carismatică şi fac elemente unice la bară. Ce aş face cu banii? În momentul de faţă stăm în chirie într-un apartament. Cu o parte din banii câştigaţi aş vrea să ne cumpărăm o casă şi pe ceilalţi să îi cheltui pentru educaţia surorilor mele“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

inuendo
23.03.2019, 11:17:16

Mai știe cineva, ceva de Teodora Ungureanu?

Popa Andrei
23.03.2019, 11:29:58

Alo, protectia copilului, ce paziti!!!!

0 (2 voturi)
🖕
23.03.2019, 13:21:50

O să cîștige bine prin barurile din occident/SUA.

Ba! ciudă
23.03.2019, 15:01:33

Spre deliciul pedofililor...

Gogule Gogule
23.03.2019, 16:34:36

Ce de onanisti pe-aci :))

Vezi toate comentariile (6)