TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt finaliştii Vocea României 2018 şi interpretările care au cucerit publicul

4
8 Dec 2018 00:24:06
Autor: Alexandra Constanda
Smiley, Andra, Irina şi Tudor luptă vinerea viitoare alături de concurenţii lor pentru marele titlu de „Vocea României“ FOTO Pro TV
Smiley, Andra, Irina şi Tudor luptă vinerea viitoare alături de concurenţii lor pentru marele titlu de „Vocea României“ FOTO Pro TV

Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“.

Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.
 

În finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley.

Alma Boiangiu a oferit una dintre cele mai puternice interpretări ale semifinalei „Vocea României“. Concurenta lui Tudor Chirilă a fost apreciată de juriu şi public pentru maniera emoţionantă în care a cântat „Wicked Game“, de la Chris Isaak. 

  

În plus, fiecare echipă a avut de pregătit pentru semifinala „Vocea României“ un moment, aşa că Alma a mai cântat alături de colega ei, Romaniţa Fricosu, şi de Tudor Chirilă o melodie chiar din repertoriul trupei Vama, „Perfect“.


Mădălina Coca din echipa Andrei a ridicat pe toată lumea în picioare cu hit-ul lui Joe Cocker, „Unchain My Heart“. 

Un alt moment foarte apreciat a fost cel pus în scenă de Andra şi elevele sale, care au ales piesa „Shallow“, interpretată de Lady Gaga şi Bradley Cooper în filmul de succes „A Star is Born“.

Dora Gaitanovici a ajuns în finala „Vocea României“ graţie melodiei „Je Suis Malade“, a Larei Fabian.


Irina Rimes a ales pentru momentul alături de concurentele sale, Dora Gaitanovici şi Alexa Dragu, o melodie din propriul repertoriu - „Visele“.


Smiley merge în finala „Vocea României“ cu Bogdan Ioan care s-a remarcat prin timbrul foarte asemănător cu al Regelui Pop Michael Jackson. Şi în semifinală, concurentul a mizat pe o piesă care să evidenţieze acest aspect - „Can't Feel My Face“, de la The Weeknd. 


Smiley şi concurenţii săi, Bogdan Ioan şi Vitalie Magiunschi, au cântat împreună „No Woman, No Cry“, a lui Bob Marley. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Andrei Tirighie
8.12.2018, 10:56:01

la ediția asta, rezultatul este extrem de previzibil. comportamentul juriului la prima aparitie a lui michael jackson a terminat tot concursul.

+1 (1 vot)
Ef Ef
8.12.2018, 11:49:02

Cea mai slaba calitativ si mai plictisitoare editie a VR, ever!

Vasile Naftuli
8.12.2018, 12:22:28

Da, michael jackson v-a câștiga ediția din acest an.

Lamuritorul
8.12.2018, 14:28:31

De departe Alma Boiangiu ar trebui sa castige concursul asta! E mai buna decat toate vocile concurente, decat toate vocile din juriu, si decat vocilor altor sute de cantatori din tara asta.