TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine este Pavel Sfera, sosia lui Bono, concurent în prima ediţie „Românii au talent“: „Uite că Bono e român. Eşti o apariţie. Totul te ajută“ VIDEO

0
17 Feb 2018 17:00:41
Autor: Adelina Mărăcine
Pavel Sfera este sosia lui Bono şi a participat în prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ FOTO captură video
Pavel Sfera este sosia lui Bono şi a participat în prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ FOTO captură video

Pavel Ster, un român în vârstă de 51 de ani, stabilit în California, Statele Unite, de la vârsta de patru ani, este sosia lui Bono, celebrul solist al trupei U2 şi a urcat pe scenă în prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“.

Pavel Sfera, care seamănă foarte bine cu Bono, este născut în Iugoslavia din părinţi români, originari din zona Banatului.  
 
Tatăl lui a făcut închisoare în fosta Iugoslavie, vreme de 10 ani, după care au reuşit să plece în SUA, unde s-au stabilit ulterior. Pavel Sfera mai are cinci fraţi. Pentru că avea doar patru ani când a ajuns în America, bărbatul nu vorbeşte foarte vine limba română.  
 
Când Pavel avea 14 ani, U2 şi-a făcut debutul în 1980 cu albumul „Boy“. Ulterior, lumea a început să-i spună că seamănă cu solistul Bono. Dar mulţi ani nu s-a gândit la asta, interesele sale muzicale fiind altele: studia pianul şi opera. 
 
În 2001, după ce a murit tatăl său, bărbatul a semnat cu o agenţie care a rezervat impersonatori de celebrităţi, scrie Libertatea.
 
Cu timpul, a început să fie tot mai căutat şi, după cum el însuşi mărturiseşte, a fost chiar dublura celebrului artist, în diverse situaţii. 
 
Pavel Sfera povesteşte că a lucrat 20 de ani în construcţii cu tatăl său, dar acum îl imită pe solistul U2. „El are 57 de ani, eu am 42, el este căsătorit cu o femeie de 40 de ani, eu sunt singur, el are 4 copii, eu nu ştiu câţi, el este bogat, eu nu prea“, a glumit concurentul despre diferenţele dintre el şi Bono. 

Bono FOTO Getty Images
 
Momentul a reprezentat un adevărat spectacol, publicul s-a ridicat în picioare, iar Smiley şi Pavel au venit în faţa scenei pentru a vedea totul din primul rând. „Te uiţi la el şi zici: Bă, eşti prost?! Zici că e el!“, spune Smiley uluit de prestaţia concurentului Pavel Sfera, care a trecut în etapa următoare în aplauzele tuturor. 
 
Cei patru membri ai juriului au fost încântaţi de prezenţa sosiei artistului pe scenă şi chiar şi-au scos telefoanele mobile pentru a filma numărul acestuia. La sfârşit, Andi Moisescu a fost încântat să afle că „cea mai bună copie a lui Bono este român“.

„Eram convins că e o legendă şi că Bono nu e irlandez. Uite că e român. Eşti o apariţie. De prima dată când ai intrat pe scenă. Totul te ajută, de la înălţime, păr, ochi şi voce“, a comentat Andi Moisescu. 
 
Cu toate astea, Florin Călinescu a fost cel care a ţinut să-i facă o observaţie sosiei lui Bono: „Mai ai de lucrat la acele note înalte“. 
 
Cel de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent“ a debutat aseară la Pro TV, pe 16 februarie.  Show-ul, desfăşurat sub sloganul „Marea Unire a Talentului“, va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30. 
 
Pentru prima dată, caravana „Românii au talent“ a ajuns şi în Spania. Preselecţiile au avut loc în localitatea Alcala de Henares, la numai câţiva kilometri de capitala Madrid. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările