TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt primele vedete anunţate pentru cel de-al doilea sezon „Survivor România”

0
22 Dec 2020 09:40:17
Autor: Lizeta Oprea
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania

„Survivor România”a anunţat primii concurenţi din echipa „Faimoşilor“. Un cântăreţ şi doi sportivi sunt gata să arate ce pot în Republica Dominicană.

„Survivor România” se pregăteşte să îşi arunce în „arena“ din Republica Dominicană concurenţii. Primele trei nume din echipa Faimoşilor au legătură cu performanţa fizică, dar şi cu cea artistică.  

Cântăreţ, compozitor şi producător muzical, Costi Ioniţă şi-a făcut cunoscut talentul muzical la doar 12 ani, intrând în taraful clubului Constanţa, un an mai târziu mergea cu taraful în Franţa, iar în liceu înfiinţa trupa de rock Agartha. 

De numele lui s-a legat şi evoluţia mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar şi succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  În 2012, Costi Ioniţă era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs şi cântat de Shaggy  cu Kat DeLuna,  „Dame”. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calităţi şi defecte pe care le am în situaţii limită. Îmi plac provocările foarte mult şi, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! <Survivor România>  va fi un prilej pentru a mă decoperi în situaţii neobişnuite, în condiţii de trăi dificile, cu mâncare foarte puţină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniţă. 

             Cătălin Moroşanu este alt nume ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale şi că merită titlul de „Supravieţuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea şi fost jucător de rugby a obţinut zeci de titluri impresionante.  Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care îşi face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieşi cu umor şi cu fruntea sus din orice încercare. 

            „Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiţie adevărată. Mi-aş dori să fac performanţă acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, şi din palmarestul meu lipsea <Survivor România>”, a declarat Cătălin Moroşanu. 

            O prezenţa atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deţinătorul mai multor medalii în competiţii internaţionale de karate: multiplu campion naţional, câştigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a şapte titluri de campion european WUKF şi a 6 titluri de campion mondial WUKF. Practică acest sport, karate, de la vârsta de şapte ani şi, din dorinţa de a da mai departe ceea ce a învăţat, îi iniţiază şi pe alţi copii şi adolescenţi în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor şi preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.    

„Survivor România este cea mai mare provocare din viaţa mea şi cred că voi face faţă acestei competiţii datorită caracterului meu puternic şi pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările