TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt primele vedete anunţate la „Ferma“: „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu ştie să facă nimic“

0
19 Dec 2018 17:41:35
Autor: Adelina Mărăcine
Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma“ la Pro TV FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma“ la Pro TV FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat cine sunt primii şase concurenţi care vor apărea în noul sezon al reality show-ului „Ferma“, prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan.

Noul sezon al emisiunii „Ferma“ va avea 18 concurenţi – nouă femei şi nouă bărbaţi – şi se va filma într-o zonă izolată din munţii României pe durata iernii. 
 
Astfel, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Năstase, cântăreţul Kamara, modelul Silviu Ţolu şi luptătorul Cătălin Moroşanu sunt primii şase concurenţi pregătiţi de reality-show-ul de la Pro TV. 
 
Despre concurenţi:
 
Ioana Filimon
 
„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu ştie să facă nimic, oamenii cred că doar aparenţele contează dacă sunt fotomodel şi am câştigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât şi asta voi demonstra la «Ferma»“, declară Ioana. 
 
Miss România 2016 vine din Timişoara, este plină de energie şi este mereu cu zâmbetul pe buze. În urmă cu câţiva ani, participarea la competiţii de frumuseţe a reprezentat şansa de a se muta în Bucureşti. În spatele carierei de modelling este o tânără pasionată de mediul în care trăieşte şi de soluţii sustenabile pentru viitor. Ioana a terminat Facultatea de Protecţia şi Ingineria Mediului şi spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face faţă oricărei situaţii.
 
Ioana Filimon FOTO PRO TV
 
Otniela Sandu 
 
„Pentru mine, «Ferma» este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană şi pentru a-i dovedi tatălui meu că «băiatul lui», aşa cum îmi spune, poate depăşi orice obstacol“, spune fosta finalistă de la „Supravieţuitorul“, reality show difuzat tot de Pro TV. 
 
Otnielei îi place să alerge şi să meargă cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simţit foarte mândră de ea a fost când a trecut de linia de finish a primului semimaraton deşi era rănită. Are două surori, dar ea este cea care se comportă ca un băiat. A avut un început în viaţă dificil, cu o problemă de sănătate care nu i-a permis să meargă şi să aibă o copilărie normală până la vârsta de 4 ani. Apoi, şi-a revenit şi îşi petrece fiecare moment în mişcare.
 
Related image
Otniela Sandu FOTO Radu Fugărescu 
 
Brigitte Năstase 
 
„Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut şi că sunt o femeie muncitoare şi puternică“, susţine vedeta. 
 
Spune că viaţa ei este o aventură continuă şi că problemele au fost atrase de ea ca de un magnet. Însă ambiţia şi determinarea au făcut-o să treacă mereu peste orice obstacol, iar „Ferma“ reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat: o femeie puternică. 
 
Brigitte Năstase FOTO Pro TV 
 
Kamara 
 
„Voi lupta din greu să câştig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera“, a dezvăluit cântăreţul. 
 
Kamara este cunoscut de publicul din România ca fotbalist şi cântăreţ. Însă motivul pentru care participă la „Ferma“ este unul strict personal. Este hotărât să câştige premiul pentru fiul său de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operaţie complicată pentru a putea merge. 
 
Kamara FOTO Pro TV
 
Silviu Ţolu 
 
„Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din ţară pentru prea mult timp şi am pierdut multe momente alături de familie şi prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici şi rămân aici“, a motivat manechinul participarea în emisiunea de la Pro TV. 
 
Silviu Ţolu este un model internaţional care a lucrat cu personalităţi precum Gigi Hadid, Amber Heard şi multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative şi artistice, realizator de podcasturi şi director creativ la un brand de genţi şi accesorii din piele pentru bărbaţi. Curiozitatea este una dintre cele mai de preţ bunuri pe care le are. 
 
 
Silviu Tolu Pro TV
 
Cătălin Moroşanu 
 
„Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalţi că totul este un joc al minţii“, a declarat luptătorul, care a mai participat în astfel de emisiuni. 
 
Este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din România, dar nu multă lume ştie despre Cătălin Moroşanu că a studiat dreptul. Este ambiţios, mereu disponibil să demonstreze că poate face orice şi îşi doreşte neapărat să ajungă în finala „Ferma“. Este pregătit pentru orice joc, fie că e vorba de probă fizică sau joc de culise.
 
Cătălin Moroşanu FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările