TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Claudiu Istodor, despre colaborarea cu  Maia Morgenstern, fosta lui soţie, în serialul „Sacrificiul“: „E o actriţă excepţională, alta ca ea nu există“

0
9 Sep 2019 18:06:06
Autor: Andreea Neblea
Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor) FOTO Antena 1
Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor) FOTO Antena 1

Actorul Claudiu Istodor (59 de ani) a vorbit despre colaborarea cu fosta sa soţie, actriţa Maia Morgenstern (57 de ani), din serialul „Sacrificiul“, producţie ce va avea premiera pe 11 şi 12 septembrie la Antena 1.

Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul noului proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, „Sacrificiul“, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20.00.  
 
Claudiu Istodor a oferit detalii despre relaţia dintre el şi fosta lui soţie şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci“, a declarat actorul. 
 
„Noi lucrăm demult împreună, încă de când eram la Piatra Neamţ. Pentru prima oară, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreună când eu aveam 25 de ani, iar ea 23“, şi-a mai amintit Claudiu Istodor, actorul care îl va interpreta în „Sacrificiul“ pe Ştefan Oprea, un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule şi cu o viaţă dominată de minciuni, principalul interes fiind banul. 
 
La rândul ei, Maia Morgenstern l-a lăudat pe fostul soţ: „E un actor formidabil, ce şi-a impus personalitatea artistică de-a lungul atâtor ani“.
 
În serial, Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) o are alături pe soţia sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ştefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ştefan au intrat în viaţa ei trei băieţi, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la naşterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă. 
 
Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor)
 
Băieţii familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) şi Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viaţa îi va lua prin surprindere şi îi va lovi în cele mai slabe puncte. 
 
Eva (Maia Morgenstern), Ştefan (Claudiu Istodor) şi Andrei (Denis Hanganu) FOTO Antena 1
 
Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor au fost căsătoriţi timp de 16 ani, în perioada 1983-1999, şi au împreună un băiat, pe actorul Tudor Istodor, în vârstă de 35 de ani. 
 
Actriţa mai are două fete, pe Eva Lea Cabiria (20 de ani), din relaţia cu actorul András István Demeter, şi pe Ana Isadora (16 ani), din mariajul cu medicul Dumitru Băltăţeanu, încheiat în 2015.
 
„Sacrificiul“ este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii