TV / Media

articolul anterior articolul urmator

CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru de la Naşul TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism“

10
15 Jul 2020 18:21:07
Autor: Adelina Mărăcine
Radu Moraru Captură video
Radu Moraru Captură video

Naşul TV a fost amendat din nou de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Este a cincea amendă, dar şi cea mai blândă, încasată de postul de telviziune în ultimele două luni.

De această dată, Na;ul TV trebuie să plătească doar 5.000 de lei. Forul a ţinut cont de faptul că Radu Moraru nu a mai făcut atât de multe acuzaţii, ca dăţile trecute în care a fost amendat, scrie Pagina de Media. 
 
Totuşi, a continuat cu teorii ale conspiraţiei, pe care le-a împroşcat pe post. 
 
Palmaresul televiziunii Naşul TV a ajuns, astfel, la un total 55.000 de lei din cinci amenzi. Toate sancţiunile s-au bazat pe aproape aceleaşi lucruri: acuzaţii şi conspiraţii. 
 
Televiziunea, deşi are o audienţă foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toţi cabliştii.
 
În emisiunea amendată de CNA (din 8 iunie), Moraru a spus printre altele:
 
„Cei care au creat nebunia asta, aceşti globalişti şi azi o sa vedeţi dezvăluiri grele de tot, cei care au creat această arestare a miliarde de oameni la domiciliu, care ne-au spus cu mască, o să vă arăt astăzi că e fără mască, ne-au speriat, ne-au răpit viaţa normală pe care o duceam, acuma, pentru că s-a fâsâit de tot coronavirusul, da“.
 
„Oamenii vorbesc de foarte multe elemente, de acestea, de terorism internaţional, în sensul că, băieţii ăştia s-au gândit să pună mâna pe omenire, pe oameni, pe fiecare individ în parte, de aia îi spune la acest Covid, înseamnă Certificate of Vaccination Id, pentru că ei vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism, în interior“.
 
„Păi, noi n-o să aflăm niciodată dacă nu cumva prin acest vaccin se bagă, de fapt poate o fi apă sărată, sau cine ştie, apă distilată, sau ce ştiu eu ce apă, dar de fapt este doar un pretext pentru a băga nanocipul şi din acel moment, gata cu noi. Şi ce a vrut el să facă? Spune telespectatorilor, că oamenii nu cred! Ce a vrut să facă Bill Gates, ce vaccin? Că tu mi ai spus ieri sau alaltăieri. Ăla pentru oamenii agresivi, da?“
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Utilizator Adevărul
15.07.2020, 19:39:19

Comentariu considerat abuziv.

miron miron
15.07.2020, 20:04:11

Ca sa fii patron pe un post de teliviziune, sa fii przentator, jurnalit etc si sa vii cu asa afirmatii referitor la covit sau vaccin, inseama ca si in e un om fara descernamant. Chiar atat de joc coboara un om de presa. Cum ajung asa oameni sa modeleze milioanele de telespectatori, oferindu-le un mediu atat de nociv.

0 (6 voturi)
Mapsi Mapsi
15.07.2020, 21:15:08

Da, halatu', cât e halatu? Dincolo era mai ieftin.

+1 (3 voturi)
Un cititor
15.07.2020, 22:33:23

"Nasul"....a luat-o Razna !

+1 (3 voturi)
Cristina Ene
15.07.2020, 23:01:10

o lua razna Moraru !:))

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările