articolul anterior articolul urmator

Comitetul Director al TVR şi absenţa simţului ridicolului

11
14 Feb 2018 08:46:07
Mircea Morariu

11 Comentarii

Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 09:51:41

Aia-i dom' Morariu, sa traiti, cu respect..! ”In carne vie” si azi, bravos..! Că adicatelea, ce..? Ce daca Alexandru Costache ăsta e si el un pic de limba pe la SRI..? Nu mai dormeste sefii TVR, Patria si poporul din cauza asta..? Eheheeiii..! Ce oameni rai, dom'le (cre'ca-s basisti 130%)..! Că ce daca dă si el un pic cu ciocul la SRI..? SRI nu-i institutie de-a noastra, carevasazicatelea postdecembrista, reformata si democrata..? Magureanu ca Magureanu, dar dacă nici nea generalul Florica Coldea nu mai stie sa reforjeze si sa democratizeze o institutie securistica , atunci cine mai stie..? Si la urma urmei, fie vorba intre noi, Costache ăsta e un turnator cam..prpadist..! Are el ”spatele” si scoala turnatoriilor la Securitatea ceausista asa cum are tanti Christel Ungar Țopescu, prietena de familie pe care chiar integrul gainar imobiliar si evazionist fiscal ajuns figurant la Cotroceni a numit-o membru in CA la TVR..? Pai vedeti ca n-are..! De aia zic: gata, ajunge..! Lasati-ne turnatorii in pace, va rog..! Pentru ca dom'le, fiti cinstiti cu voi insivă, si recunoasteti ca tot ce conteaza la un turnator e sa fie turnator de-al nostru, de-al Sistemului..! Al Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot zic, nu al Sistemului Solar sau Sistemului Centizecimal (hi..hi..nu stiu de unde am mai scos-o si pe asta cu..Sistemul Centizecimal) ..! Traiasca mareața patrie a turnatorilor mai vechi si mai noi..! Uraaa..! Aleluia..!

Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 09:53:52

”turnator cam..prapadit”

herr v.5.02
14.02.2018, 12:27:17

...Un material chicios demn de un propagandist basist trecut cu arme si bagaje in tabara Puterii. S-a dat OZU (Ordin de Zi pe Unitate) sa tragem tare in "Sistemul politico-juridico-sereisto-mafiot" care a savarsit greseala impardonabila de a-l impiedica pe Victoras al nostru (prieten de familie cu coana Nutzy a noastra) sa ajunga la Cotroceni in 2014 ? S-a dat. In schimb "sistemul" l-a promovat pe ursuzul ala de sas din Hermannstadt, care are mama si tata in Germania, si nici copii... Si care in plus, uraste temeinic ca un neamtz care este, sleahta de hotzomani al basescului. Bineinteles ca nici un murmur despre cealalta mafie, la care s-a bagat vana slugoi. Nimic despre Daddy, totul despre Presedinte... 0 % - 100 %

Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 13:00:12

Țuști ..! Ha..ha..ha..! Hipertensiv (ofticos:) si repetitiv ca un papagal cu aviară in placi:) , a aparut si tampitelul meu personal..!:)) A aparut pentru a se autodemonstra ca atare, scâșnind nevricos si isterizat aceleasi vechi si ofilite papagalisme tampe cu care aterizeaza zi de zi in siajul comentariilor mele..!:)) Deci, desi nu-i zi sa nu folosesc termeni precum ”mafiotii pesedisti”, ”mafia PSD”, ”escrocii si mafiotii boschetului cu trei trandafiri”, uneori chiar si mai..duri, indvidul cunoscut de tot forumul ca fiind obsedatul meu personal (altminteri, un ins cu mansarda devasta, ani intregi fost simbrias digital al mafiilor pesesdiste, peneliste, useliste. actualmente cel mai penibil perietor al spilhozenilor lui Ioha:)) se da de ceasul mortii incercand ca ma ”decredibilizeze” cu papagalisme tampe de genul ”vanatorul e slugoi pesedist”:)) Referitor la asta si parafrazand-o pe Dana DK, putem spune fara riscul de a ne insela , ca doua lucruri trebuie sa-ti inchipui sau sa sustii, ca sa te autodemonstrezi de tampitel sadea: a)sa-ti inchipui sau sa sustii ca Vanatorul/d.c. e femeie (de parca asta ar fi obligatoriu un lucru negativ:); b)sa-ti inchipui sau sa sustii ca Vanatorul/d.c. e fan sau membru PSD. Deloc intamplator, tampitelul meu personal le sustine pe-amandoua..! Hi..hi..hi..! Ia sa-i pocnesc din degete, sa mai faca o autodemostratie..ca atare..! Poc..!! (Va percuta imediat, pavlovian ca un chihuahua prostut dar bine dresat:) Ca daca nici eu nu ma mai pricep la dresajul catelusilor prostuti cu probleme la mansarda, atunci cine..?:)) Si acum gluma zilei.. Alerta la Cotroceni..! Presedintele Klovnis Iohannel Adormescu a fost surprins de catre o femeie de la curatenie in timp ce..vorbea. De unul singur. Mai precis, intr-un picior avea un schi, iar in celalalt n-avea nici ciorap. Ei bine, vadind certe aptitudini de yogin, cu laba piciorului fara ciorap isi tragea palme din pozitia stand in cap, intrebându-se totodata cu o voce sfâșietor de trista..”eu ce caut aici..?”

Vanatorul/d.c.
14.02.2018, 13:22:13

Apropo..Cei mai..”ranga”, mai fraieri si mai ofticosi trompeti digitali din tot Universul cunoscut sunt perietorii spilhozenilor figurantului cu dizabilitati de cognitie si reactie, de la Cotroceni..! Dom'le, cinstit vorbind, trompetii ..analfabeti functionali ai mafiei boschetului cu 3 trandafiri, sunt ”sclipitori” de inteligenti (hi..hi..hi, pe asta cu ” sclipitori” de unde oi mai fi scos-o?:)) prin comparatie cu astia cu mansarda paradită ai lui Ioha, pe seama carora poti rade pana te faci de 120 de kg, sau pana te-apuca durerile de stomac sau de..fălci..!:) Toata smecheria e sa le pocnesti din degete (ca la niste chihuhua nevricosi:) si imediat apar sa te distreze..! Hi..hi..hi..!