TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Competiţia devine internaţională la „Chefi la cuţite“: o italiancă, un camerunez şi un rrom de origine maghiară realizează preparate exotice

0
13 Mar 2016 12:51:25
Autor: Victor Arvunescu
Un nigerian vine
la „Chefi la cuţite“ să arate că poate fi un bun ajutor în bucătărie FOTO
Antena 1
Un nigerian vine la „Chefi la cuţite“ să arate că poate fi un bun ajutor în bucătărie FOTO Antena 1

Noua ediţie a emisiunii „Chefi la cuţite“ debutează, luni, de la ora 20:30, cu un nou episod în care străinii fac legea. Printre ei, o italiancă, un camerunez şi un rrom de origine maghiară vin să arate că au calităţile necesare pentru a face parte dintr-o echipă.

Lupta e din ce în ce mai strânsă în emisiunea „Chefi la cuţite“. Competiţia devine internaţională şi trece de graniţele ţării, asta pentru că în ediţia de luni, 14 martie, în faţa celor trei chefi se prezintă nu numai români, ci şi foarte mulţi străini. Aşa se face că cei trei chefi vor degusta pe nevăzute preparate gătite de o italiancă, un camerunez sau un rrom de origine maghiară. Preparate exotice şi neaşteptate îi vor lua prin surprindere pe chefi, mai ales că nu se vor aştepta ca în farfuriile din faţa lor să găsească pui cu banana sau desert din dovlecei cu ciocolată.

Dansurile tradiţionale ţigăneşti vor fi aduse în scenă luni seara, de la 20:30, la Antena 1 de un bucătar din Tg. Mureş. La 26 de ani se poate deja lăuda cu aproape 20 de ani de dansuri ţigăneşti, acesta activând într-o trupă cu care a colindat lumea întreagă, din Europa până în Asia, şi a încântat zeci de mii de spectatori. Cea de-a doua mare pasiunea a sa este bucătăria, astfel că la „Chefi la cuţite“ încercă să obţină votul de încredere al chefilor cu un preparat tipic din bucătăria rromă. 

FOTO Antena 1 

O mai veche cunoştinţă a celor trei membri ai juriului, o concurentă pe jumătate italiancă, pe jumătate româncă vrea să demonstreze la „Chefi la cuţite“ cât a evoluat în ultima vreme. Mayla va profita de faptul că degustarea în show se face pe nevăzute şi le va aşeza celor trei bucătari în farfurii un preparat cu totul şi cu totul surprinzător. În plus, va ţine să precizeze că chef Dumitrescu a fost cel care a terorizat-o în trecut şi vrea să-l convingă în special pe el că merită să intre în concurs. 

FOTO Antena 1 

Atmosfera se încinge luni seară şi la masa juriului, astfel că opiniile diferite pe care chef Bontea, chef Dumitrescu şi chef Scărlătescu le au despre mâncare îi vor face să se contrazică şi să polemizeze… „la cuţite“: „Noi suntem mai bătrâni, lasă-ne să vorbim“, îi va spune Sorin lui Florin, în vreme ce acesta va riposta: „Puteţi să veniţi să-l luaţi pe Bontea? I-a căzut greu mâncarea la stomac“. 

FOTO Antena 1 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii