TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Concurenţii de la Survivor România s-au luat la bătaie. Zanni, ţinta tensiunilor în echipa Faimoşilor FOTO

1
14 May 2021 19:04:30
Autor: Cristina Morozan
Faimoşii par mai dezbinaţi ca niciodată, iar micile bisericuţe şi-au făcut apariţia spre disperarea unor concurenţi Foto: ARHIVĂ
Faimoşii par mai dezbinaţi ca niciodată, iar micile bisericuţe şi-au făcut apariţia spre disperarea unor concurenţi Foto: ARHIVĂ

În echipa Faimoşilor este foarte multă tensiune, concurenţii par să găsescă tot felul de motive ca să se certe. Ştefan Ciuculescu il ia la bătaie pe Zanni, iar Sebastian Chitoşcă se bagă între cei doi Faimoşi şi încasează şi el un pumn.

S-a umplut paharul in "relaţia" dintre Ştefan Ciuculescu, Sebastian Chitoşcă şi Zanni la Survivor Romania 2021. Dacă la început, totul se rezuma la mici conflicte în câmp, totul a degenerat pe traseul competiţiei în timpul primului Joc de Imunitate, când Stefan Ciuculescu a sarit efectiv să-l bată pe Zanni. Însă, totul ar fi pornit în urmă cu câteva ore în câmp, potrivit Kanal D.
 
Faimoşii par mai dezbinaţi ca niciodată, iar micile bisericuţe şi-au făcut apariţia spre disperarea unor concurenţi. Până şi Razboinicii sunt de-a dreptul socaţi de ce se intamplă în tabara adversă.
 
"Clar sunt doua echipe acolo şi nu ştiu care de care să scape mai repede," spune Sorin Puscaşu.
 
Sătul de atitudinea Faimoşilor Zanni şi Sebastian Chitoşcă, Bogdan Urucu, este şi el revoltat de tot ce se întamplă în echipa vedetelor: "Zanni şi Sebastian mereu trebuie să facă başcălie de cineva. Sebastian e ca şi căţelul ăla de latră pe langă stapân..."
 
De cealaltă parte, Zanni nu îi mai poate înghiti atitudinea lui Ştefan Ciuculescu care, în opinia lui, spune că o face pe şeful şi ţipă şi în stânga şi în dreapta. Mai mult, înaintea jocului de Imunitate, atât Ştefan Ciuculescu cât şi Zanni ajung să se contrarieze şi să refuleze în faţa prezentatorului Daniel Pavel:
 
"Atâtea critici şi atâtea acuze...s-a umplut paharul si a dat pe dinafară."
 
Zanni, în schimb îi reproşează coechipierului său că nu are caracter:
 
"S-a vorbit atata despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bătaus sa vorbesc despre bătaie, eu o sa mă bat doar aici( Zanni, fâcand semn către cap).
 
Însă punctul culminant al Jocului de Imunitate a fost în momentul când Ştefan Ciculescu a sărit de pe banca Faimoşilor si s-a dus direct la Zanni împingandu-l cu umărul şi luandu-l efectiv la bătaie: "De aia nu vă halesc..."' 
 
În tot acest timp, Elena Marin ţipa la Ştefan să se potolească, însă cel care a intervenit practic între cei doi a fost Sebastian Chitoşcă care a încasat un pumn din partea lui Ştefan. Apoi mai multi concurenţi au sărit să îi despartă pe cei trei.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ludwig
14.05.2021, 21:44:17

Emisiune pentru stupid people cum spunea Brucan. Niste slabanogi tatuati de zici ca nu su mancat cu lunile, se i-au la intrecere. De companie sunt niste parasute tot tatuate. Toata echipa are maxim 7 clase de scoala.

-4 (6 voturi)
Modifică Setările