TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Cristina Ţopescu, despre croitoreasa de la „Românii au talent“: „Ca mulţi alţii, am zâmbit uşor răutăcios, dar când a început să cânte m-a amuţit“ VIDEO

31
9 Feb 2019 02:10:48
Autor: Alexandra Constanda
Ana Maria Pantaze a început să cânte la karaoke FOTO Pro TV
Ana Maria Pantaze a început să cânte la karaoke FOTO Pro TV

Jurnalista Cristina Ţopescu a mărturisit că a primit o lecţie de la croitoreasa care a impresionat cu vocea şi modestia ei în prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“.

Ana Maria Pantaze, o croitoreasă în vârstă de 38 de ani, a uluit cu vocea şi povestea ei de viaţă juriul şi publicul show-ului „Românii au talent“. Ea a primit de la Mihai Petre golden buzz-ul care a trimis-o direct în semifinalele show-ului de la Pro TV. 
 
Fără studii în domeniu şi extrem de emoţionată, fiind pentru prima dată pe o scenă atât de mare, concurenta a avut o exprimare aparte când a anunţat despre ce va fi momentul ei – „Cânt o piesă care mă specifică şi sper să nu o pierd“, referindu-se, evident, la faptul că melodia „I’d rather go blind“, a Ettei James, o reprezintă. Inclusiv Mihai Petre a reacţionat uşor ironic la această exprimare şi chiar a pus-o pe concurentă să repete, însă juriul şi publicul au realizat că emoţiile şi-au spus cuvântul şi au încurajat-o cu aplauze. La fel ca Mihai Petre, probabil mulţi au regretat că s-au pripit să tragă concluzii. 
 
Printre cei profund impresionaţi de prestaţia croitoresei de la „Românii au talent“ se numără şi fosta prezentatoare TV Cristina Ţopescu. Într-un mesaj pe Facebook, ea a făcut referire şi la mica eroare de exprimare, mărturisind că Ana Maria Pantaze i-a dat o adevărată lecţie de viaţă. 
 
„Vă uitaţi la Românii au talent? Am butonat şi am dat peste o fată simplă, cu mult bun simţ, croitoreasă, care, după ce a spus «o să cant o piesă care MĂ SPECIFICĂ», iar eu, ca mulţi alţii, am zâmbit puţin răutăcios, când a început să cânte m-a amuţit. Cât de des suntem dispuşi să fim superficiali, cât de rar judecăm uitând că avem şi inimă. Mi-a dat o lecţie fata asta şi-n cinstea ei, de acum, o să spun şi eu uneori, în diverse contexte, «MĂ SPECIFICĂ»! Emoţionant!“, a fost mesajul jurnalistei. 
  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

31 Comentarii

Manole Scarlat
9.02.2019, 02:37:42

Nu ne interesează chiar deloc ce a făcut când a început să cânte croitoreasa.

-8 (14 voturi)
Sorin Barbul
9.02.2019, 09:47:54

Pe tine te interesează cam puține lucruri - și le interpretezi în generl aiurea.

+8 (12 voturi)
Richard Kimble
9.02.2019, 06:46:47

Madam Tzopi, daca mai nou cititoarea de prompter se cheama jurnalist, afla ca se vorbeste altfel in breasla, care educa, cultiva si ridica nivelul de exprimare al maselor. Nu se spune "am butonat", ci am selectat un canal. Asta asa... Ca poate citesti comentariul si poate mai inveti ceva din meseria la care accezi fara drept. Cizeleaza-te un pic, ca inca mai transpare din tine cititoarea de prompter. Nu ca ar observa prea multi asta, doar esti plina de admiratori cocalari. Adica fix nivelul tau...

-9 (17 voturi)
Kimble Scarambeu este un pulifrici
9.02.2019, 08:18:02

Mirea Kimble, am văzut titlul articolului cu Topescu și am știut că aici de găsesc. Daca Topescu nu era solidara cu Tudor Chirilă, nu era în colecția de psihoze ale lui cucurigu. Auzi la el, speră ca Topescu să-i citească elucubrațiile, ii da și sfaturi. Vorba doctorului Pompiliu, doar transplantul de creier îți mai da o speranță, Richard Kimble- Victor Mirea - Traian Brad - jos cu Huiduleapa-Feraille Feraille .

+11 (15 voturi)
Sorin Barbul
9.02.2019, 09:51:02

Corect, domnule Adrian; falsul Kimble (măcar de ar evada naibii de pe forum) e un imbecil arogant care le știe pe toate și îi critică pe toți, de la înălțimea geniului său (pustiu). P.S. Acum mă va acoperi cu injurii, cee ce mă va amuza copios.

+7 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (31)

Modifică Setările