TV / Media

articolul anterior articolul urmator

FOTO A străbătut toată ţara pentru Găinuşă şi Dezbrăcatu'. Povestea fetiţei de 12 ani care a prezentat „Cronica Cârcotaşilor“

0
21 Apr 2013 12:14:23
Autor: Corina Cosmescu
Distracţie la puterea a treia. Dezbrăcatu' şi Mişu Găinuşă i-au împlinit fetiţei de 12 ani o dorinţă mare
Distracţie la puterea a treia. Dezbrăcatu' şi Mişu Găinuşă i-au împlinit fetiţei de 12 ani o dorinţă mare

Fană veterană a secţiunilor „Top Ruşinică“ şi „Cronicuţa Culturală“, Teodora Oroş şi-a împlinit dorinţa de a prezenta emisiunea de satiră de la Prima TV. Dezbrăcatu' şi Mihai Găinuşă au fost încântaţi de abilităţile de prezentatoare ale copilei de numai 12 ani.

Pentru că şi-a dorit să prezinte peripeţiile din lumea showbizului direct de la pupitrul „Cronicii Cârcotaşilor“, cu Dezbrăcatu şi Mişu Găinuşă, echipa de la Prima TV i-a împlinit Teodorei Oroş visul. Datorită campaniei „Pune-ţi o dorinţă!“, copila de 12 ani a apărut pe micile ecrane în ediţia din 17 aprilie.

Pentru a-şi împlini visul, fetiţa a străbătut toată ţara, venind tocmai din localitatea Vama, din judeţul Satu Mare. „Să ştiţi că nu o să regretaţi că aţi ales dorinţa mea. O să fac o figură bună“, i-a liniştit Teodora pe cârcotaşi. De când a primit vestea cea mare, micuţa a numărat zilele rămase până la momentul în care urma să-i întâlnească pe Mişu Găinusă, Dezbrăcatu’ şi pe ceilalţi membri ai echipei.  

Marţi, 16 aprilie, după 14 ore de mers cu trenul, fetiţa şi familia sa au sosit la Bucureşti. Odată ajunşi la Prima TV, aceştia au fost întâmpinaţi de Dezbrăcatu’, Cârcotaşul preferat al Teodorei, care i-a prezentat fetiţei studiourile şi i-a făcut cunoştinţă cu colegii săi. După ce a dus-o la cabina de machiaj a început jocul şi, fără emoţii, Teodora a intrat rapid în rol.

„M-am simţit foarte bine când am văzut cum m-au primit cârcotaşii. Dezbrăcatu’ este o persoană foarte amuzantă şi este exact aşa cum mi-l imaginam. N-am mai fost niciodată într-o cabină de machiaj. Mi-a plăcut şi la repetiţii. N-am avut emotii“, a recunoscut fetiţa. 

Deşi era pentru prima dată în faţa camerelor de filmat, fetiţa s-a descurcat de minune, ca o adevărată profesionistă, cu toate că era obosită după călătoria cu trenul. Cu toate că este cârcotaşul ei favorit, Teodora s-a contrazis cu Dezbrăcatu’, potrivit scenariului, însă a recunoscut că în realitate nu ar face aşa ceva.

La finalul emisiunii, prezentatorii oficiali au dat verdictele. „Cred că a fost cea mai bună prezentare a «Cronicii» de până acum”, a spus Mişu Găinuşă. „Faptul că a stat mai mult pe lângă mine i-a oferit posibilitatea să înveţe foarte mult, să fie dezinvoltă, să nu aibă emoţii“, a continuat, glumind, Dezbrăcatu’.

De altfel, cei doi prezentatori au renunţat la cârcoteli şi au apreciat calităţile fetiţei. „Teodora mi s-a părut foarte serioasă în ceea ce face. Mi s-a părut incredibil cum, după un drum de 14 ore cu trenul, a fost atât de fresh. Mi-a spus ca este cea mai frumoasa zi din viata ei, pentru că a prezentat emisiunea împreună cu mine şi Mişu. «Cronica» este emisiunea preferată, nu numai a ei ci şi a întregii comune Vama“, a spus Dezbrăcatu’. 

De altfel, şi părinţii Teodorei au fost foarte mândri. „Chiar i-a stat bine între cei doi cârcotaşi. Eu cred că s-a descurcat bine. Cred că Găinuşă şi Dezbrăcatu’ n-au fost dezamagiţi de ea“, a zic mama Teodorei.

„Cred că după această experienţă prietenii mei o să mă vadă cu alţi ochi, mai ales că mulţi nu m-au crezut că voi prezenta emisiunea. Îmi place la Mişu felul lui de a fi şi faptul că este serios, iar la Dezbrăcatu’, că este foarte amuzant. Cel mai greu a fost să citesc de pe promter. Am avut emoţii, dar consider că au fost constructive. Prima TV mi-a îndeplinit dorinţa“, a recunoscut fetiţa.

Cârcotaşii nu i-au îndeplinit doar Teodorei dorinţa, ci şi surorii sale mai mici, Diana, căreia i-au făcut o supriză neaşteptată. Dacă Teodora a primit în dar placheta şi o diplomă cu fotografia şi autografele cârcotaşilor, Diana şi-a îndeplinit visul de a avea o păpuşă „Monster high“.

Mai multe detalii despre cum s-a descurcat Teodora la „Cronica Cârcotaşilor“ şi despre cum s-a pregătit în culise puteţi afla duminică, de la 17.50, la Prima TV.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările