TV

articolul anterior articolul urmator

Cum arată finalul „Game of Thrones“ în viziunea scriitorului Stephen King

4
12 May 2019 15:27:55
Autor: Adelina Mărăcine
Stephen King FOTO Getty Images
Stephen King FOTO Getty Images

Scriitorul american Stephen King (71 de ani), ca orice fan al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, şi-a imaginat finalul având o serie de teorii pe care le-a împărtăşit pe Twitter.

La câteva zile după difuzarea celui de-al patrulea episod al ultimului sezon, King a riscat şi şi-a imaginat finalul poveştii lui  George R. R. Martin.
 
„Presupunând, doar presupunând, că Jon (Snow) şi Dani (Daenerys Targaryen) mor amândoi (împreună cu Cersei, bineînţeles). Imaginaţi-vă, doar imaginaţi-vă, că un anume om mic cu o inimă mare ajunge pe tronul de fier?“, a scris autorul, care a făcut referire la Tyrion Lannister, jucat de Peter Dinklage, scrie news.ro. 
 
Teoria lui Stephen King a fost criticată pe Twitter. Numeroşi internauţi i-au amintit scriitorului american că are enervanta tendinţă de a nu şti cum să îşi termine propriile poveşti: „Bineînţeles, de mai mulţi ani, unii îmi spun că nu ştiu cum să-mi termin poveştile. Le spun că este o prostie asta, dar fiecare are dreptul la propria părere“, a răspuns el. 
 
 
 
 

Intervievat în octombrie 2018 de Entertainment Tonight, Peter Dinklage a dezvăluit că finalul personajului său „va fi magnific, fie tragic sau nu“. 
 
„Game of Thrones“, ajuns la al optulea sezon, se va încheia pe 19 mai. Scriitorul George R.R. Martin (70 de ani) a declarat că trei spinoff-uri „Game of Thrones“, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Silver Long John
12.05.2019, 16:20:49

Intre noi fie vorba, pe cine intereseaza cum se termina PORCARIA aia total lipsita de cea mai vaga valoare literara?

-2 (2 voturi)
Andrei Adrian
12.05.2019, 18:31:19

Pe tine te intereseaza, caci ai intrat aici sa comentezi. Sau faci asta doar ca sa ai o ocazie sa scuipi venin?! Intre noi fie vorba, ai grija cand iti inghiti saliva, sa nu mori otravit!

0 (2 voturi)
geek-a-contra
12.05.2019, 19:37:41

intre noi fie vorba, wgas pe parerea ta?

Silver Long John
12.05.2019, 21:49:54

@Andrei Adrian - Ha, ha, ha! Te-ai demascat. Si inca rau de tot. Dupa tonul tau de VĂDANĂ ÎNŞELATĂ se vede de la o posta ca esti indragostit de porcaria aia prin care misuna monstri, zombies si lighioane inaripate. Nu esti singurul inrobit de imagine in dauna cuvintului, ca tine sunt mii. Specimene pe care precaritatea literara a productiei nu-i deranjeaza atita timp cit sunt serviti copios cu imagini excentrice, cu trucaje infantile, cu personaje neverosimile si cu o actiune care stii doar cind a inceput. Nu si cind se va mai termina vreodata. Tie si altora ca tine foamea de epic va tine loc de discernamint literar. Frenezia epica v-a intunecat complet judecata dar nu sunteti nici originali si nici de condamnat. Caci cu totii sunteti victimile fenomenului denumit generic PUŢOISM JUVENIL. Nu te ingrijora, trece. Dar numai cu lecturi bune. Exclus Tolkien!