TV / Media

articolul anterior articolul urmator

De la birou la groapa de gunoi: CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare devine „Şef sub acoperire“ la Pro TV. Cum arată după transformare VIDEO

1
19 Sep 2019 14:01:18
Autor: Alexandra Constanda
Radu Merica FOTO Pro TV
Radu Merica FOTO Pro TV

CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare din România va fi protagonisul celei de-a doua ediţii a reality show-ului „Şef sub acoperire“, difuzat de Pro TV în această seară, 19 septembrie, de la ora 21.30.

Fiecare dintre noi produce zilnic gunoi. Statisticile arată că se strâng anual peste 550.000 de tone de deşeuri numai din Bucureşti. 
 
Joia aceasta, de la 21.30, telespectatorii pot afla ce se întâmplă într-una dintre cele mai mari firme de salubrizare din România: RER Group. Radu Merica, CEO-ul companiei, va renunţa la costume şi la biroul său din Bucureşti şi va pune umărul la treabă: va merge deghizat în propria companie.
 
Colegii cu care va lucra în diverse departamente nu-l vor menaja deloc: va mătura străzile din Buzău, va goli şi spăla toaletele publice şi va sorta deşeuri la groapa de gunoi. 
 
 
Întregul experiment social îi va dezvălui şefului atât probleme care trebuie rezolvate pe linia de producţie, cât şi poveşti emoţionante şi motivante de viaţă ale colegilor săi, care nu ştiu că, de fapt, este chiar directorul companiei cu care lucrează.
 
 
Radu Merica are 47 de ani şi conduce compania din anul 2010. În aceşti nouă ani de când este la cârma firmei, şeful a trebuit să facă naveta constant între Bucureşti şi restul oraşelor în care sunt firme în grup, printre care se numără Buzău, Timişoara, Oradea şi alte nouă localităţi mari, dar şi către Germania, unde locuieşte familia sa. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

AntiMaf
20.09.2019, 08:37:51

Regie prea elocventa!

Modifică Setările