TV / Media

articolul anterior articolul urmator

De ce nu a reuşit câştigătorul „Românii au talent“ să întoarcă niciun scaun la „Vocea României“: ce i-a spus Smiley VIDEO

3
31 May 2020 14:35:59
Autor: Adelina Mărăcine
Radu Palaniţă la Vocea României FOTO captură video Youtube
Radu Palaniţă la Vocea României FOTO captură video Youtube

Câştigătorul celui de-al zecelea sezon „Românii au talent“, mecanicul auto Radu Palaniţă (40 de ani), a participat şi la „Vocea României“, însă el nu a reuşit să întoarcă niciun scaun.

Deşi la „Românii au talent“ Radu Palaniţă a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul cu vocea sa, unde a câştigat marele premiu de 120.000 de euro, la „Vocea României“, mecanicul auto nu a îzbutit să întoarcă scaunul niciunui antrenor. 

Radu Palaniţă a urcat anul trecut pe scena de la „Vocea“, unde a interpretat piesa „Home“, din repertoriul artistului Michael Buble. 
 
Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes şi Horia Brenciu i-au explicat bărbatului unde a greşit şi de ce nu au fost convinşi de interpretarea lui. 
 
„Foarte frumoasă piesa, doar că imaginează-ţi o stradă în care tu mergi şi piesa vine de pe contrasens. Parca nu v-aţi lipit, nu ai avut chimie cu piesa“, a fost părerea Irinei Rimes, imediat după momentul lui Radu Palaniţă.
 
„Nu a fost chiar asa, nu a fost paralel. Mi se pare că ai cântat în caracterul piesei, doar că a fost ca o partitura pe care ai spus-o aşa cum ai învăţat-o, noi căutăm fix treaba asta în plus“, a completat Smiley.
 
 
„Vocea României are o mică chichiţă, ca să spun aşa. Aici sunt cover-uri. Piesa asta fiind atât de cunoscută, dacă tu nu aduci acel ceva în plus, nu avem de ce să ne agăţăm. Pentru că piesa asta am auzit-o în interpretări mult mai briliante“, i-a spus şi Horia Brenciu. 
 
„Ce ţi-am spus eu este foarte de băgat la cap: nu e de ajuns doar să înveţi notele şi piesa aşa cum e ea, trebuie să ţi-o asumi şi să-mi spui povestea piesei atunci când eşti pe scenă. E foarte clar, eşti puţin nesigur faţă de alţii care asta fac (n.r. - să cânte) aproape în fiecare zi. Dar îţi garantez că dacă te apuci de treaba asta serios şi o faci în fiecare zi, o să evoluezi şi o să prinzi mult mai multă încredere în tine şi vei avea o adevărată personalitate atunci când vei cânta piesa asta“, a completat Smiley. 
 
Cei patru antrenori au fost însă de acord că Radu Palaniţă are un timbru vocal special şi că trebuie să exerseze mai mult pentru a putea transmite emoţie şi originalitate. 
 
Citeşte şi:
 
Povestea mecanicului auto cu voce de aur de la „Românii au talent“. Munceşte de la 14 ani, iar de cântat s-a apucat abia la 36 VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Maftei Vasile
1.06.2020, 13:32:26

Vocea României are o mică chichiţă: are un juriu format din mediocrități.

-1 (3 voturi)
aşa şi aşa
1.06.2020, 18:10:48

Eu zic că majoritatea concursurilor au o "chichiţă"... Toate au ca prim-plan "juriul", nu concurenţii... Toţi "juraţii" se dau în stambă, fiecare vrînd să fie mai "interesant" decît ceilalţi... Concurenţii sînt doar laitmotivul...

+2 (2 voturi)
leonard crassas
1.06.2020, 20:03:25

Ce naivi !!Totul este regizat si aranjat dinainte,

+2 (2 voturi)