TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Din 13 august, History difuzează, în exclusivitate, serialul-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe juraţi”

0
11 Aug 2020 15:27:29
Autor: Lizeta Oprea
„Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe juraţi”
„Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe juraţi”

Noutatea acestui sezon constă în faptul că aspiranţii la titlul de cel mai bun fierar vor fi puşi faţă în faţă cu unul dintre membrii juriului, într-o confruntare directă.

Canalul de televiziune History difuzează, în premieră, începând din 13 august, de la ora 20:00, un sezon special al serialului-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe juraţi”, unde campionii ediţiilor anterioare revin în competiţie pentru a înfrunta juriul alcătuit din cei mai renumiţi maeştri fierari ai momentului.

Aşadar, în fiecare din cele şase episoade, concurenţii vor fi supuşi unor probe eliminatorii, care le vor pune la încercare îndemânarea şi cunoştinţele tehnice, înaintede a ajunge în faţa unuia dintre cei trei juraţi. Participanţii vor trebui să demonstreze că au abilităţi superioare pentru a putea concura împotriva unui maestru. La final, ultimul fierar rămas în competiţie, după parcurgerea provocărilor, va avea oportunitatea de a concura cu unul dintre membrii juriului pentru a crea o lamă care să funcţioneze la standarde maxime. Arma finală va fi apoi evaluată şi testată de o serie de specialişti, printre care şi ceilalţi doi juraţi care nu au participat la confruntare.

În cazul în care concurentul va reuşi să realizeze o armă mai bună decât cea a juratului, va pleca acasă cu un premiu de 10.000 de dolari, pe lângă satisfacţia de a învinge unul dintre maeştrii fierari de renume.

Publicul va avea parte aşadar de o competiţie plină de tensiune, unde rolurile de maestru-ucenic se pot inversa de la un episod la altul.    

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările