TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Documentarul despre abuzurile lui Michael Jackson, „Leaving Neverland“, disponibil pe HBO GO: când va fi difuzat la TV FOTO VIDEO

1
8 Mar 2019 17:53:22
Autor: Andreea Neblea

Documentarul în două părţi „Leaving Neverland“, care explorează experienţele separate, dar paralele, a doi băieţi, James „Jimmy“ Safechuck, 10 ani, şi Wade Robson, şapte ani, ambii prieteni cu Michael Jackson, este disponibil pe HBO GO şi va avea premiera la TV în această primăvară.

Documentarul „Leaving Neverland“ deja poate fi urmărit pe HBO GO şi va avea premiera la HBO 
pe 10 aprilie, când va fi difuzată prima parte. 
 
Prin interviuri tulburătoare cu Safechuck, acum în vârstă de 37 de ani, şi cu Robson, acum în vârstă de 41 de ani, precum şi cu mamele, soţiile şi fraţii lor, „Leaving Neverland/Părăsind Neverland“ realizează portretul unui abuz continuu, explorând sentimentele complicate care i-au determinat pe ambii bărbaţi să-şi confrunte propriile experienţe după ce, la rândul lor, au devenit taţi de băieţi.
 
James Safechuck, actor din Simi Vally, California
 
În 1986, când avea opt ani, a câştigat un rol într-o reclamă Pepsi, unde urma să apară alături de Jackson. Imediat cucerit de Safechuck, Jackson a devenit rapid un apropiat prieten de familie.
 Michael Jackson şi James Safechuck FOTO HBO 

Wade Robson din Brisbane, Australia 
 
A câştigat un concurs de dans în 1987. Copilului în vârstă de cinci ani i s-a oferit ocazia să-l întâlnească pe Jackson în culisele concertului susţinut de acesta la Brisbane. În 1990, mama lui Robson, Joy, a luat legătura cu Jackson, care a invitat întreaga familie la el acasă un weekend.
 
FOTO HBO 

FOTO HBO 

Jackson a devenit cel mai de încredere prieten, mentor şi confident, exprimându-şi separat dragostea pentru ambii băieţi, în timp ce i-a izolat lent de familiile lor.
 
Multe dintre amintirile lor cele mai importante din această perioadă sunt legate de vizitele la ranch-ul Neverland, proprietatea lui Jackson la nord de Santa Barbara. Ambii bărbaţi descriu modul în care locul era însuşi visul unui copil: plin de jocuri, aventuri în parcul de distracţii, animale exotice şi o cantitate nesfârşită de bomboane şi mâncare nesănătoasă.
 
Documentarul a avut premiera mondială în secţiunea Special Events a Festivalului de Film Sundance 2019. 
 
„Leaving Neverland/Părăsind Neverland“ a fost produs, regizat şi filmat de Dan Reed; editorul filmului a fost Jules Cornell; producător asistent, Marguerite Gaudin; compozitor, Chad Hobson; producător muzical,Steve McLaughlin. 
   

Cei doi acuzatori, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani.
 
Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson, acum în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.
 
Jackson a reuşit să îi convingă pe cei doi să nu aibă încredere în oameni - mai ales în femei - şi le-a spus că nimeni nu va înţelegere „dragostea“ lor. El le-ar fi spus băieţilor că vor merge la închisoare împreună cu el dacă cineva află ce fac. James Safechuck a mai afirmat că el şi Jackson stabileau ce să facă în cazul în care cineva i-ar fi surprins, scrie News.ro. 
 
Safechuck, acum în vârstă de 30 de ani, a povestit, de asemenea, cum, la vârsta de 10 ani, „s-a căsătorit“ cu Regele Pop, într-o ceremonie improvizată în dormitorul lui Michael Jackson din ferma Neverland. Jackson i-a oferit atunci băieţelului un inel cu diamante, scrie Daily Mail. 
       

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dream Pervertor
11.03.2019, 07:16:16

....OK, OK dar de ce nu s-a zis in timpul vietii artistului? Acum nu mai are nici-o valoare!

Modifică Setările