TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Dragoş Bucurenci, confirmat în postura de prezentator al show-ului „Supravieţuitorul“: Ce spune acesta despre experienţa din Filipine

0
16 Aug 2016 17:17:29
Autor: Alexandra Cheroiu
Dragoş Bucurenci este prezentatorul emisiunii „Supravieţuitorul“, care va debuta în toamnă FOTO Pro TV
Dragoş Bucurenci este prezentatorul emisiunii „Supravieţuitorul“, care va debuta în toamnă FOTO Pro TV

Pro TV a confirmat zvonurile potrivit cărora Dragoş Bucurenci (34 de ani) va prezenta cel mai aşteptat reality-show al toamnei, „Supravieţuitorul“.

Probele din Supravieţuitorul, proba de recompensă şi proba de imunitate, decid parcursul în show al celor două triburi. Tribul care câştigă recompensa are câteva avantaje în joc, mai mici sau mai mari, iar tribul care câştigă imunitatea rămâne în joc în aceeaşi formulă, până la următoarea probă.

Membrii tribului care pierde imunitatea ajung, o dată la câteva zile, la Consiliul tribal. Aici, Dragoş Bucurenci, prezentatorul „Supravieţuitorul“, poartă o discuţie deschisă cu fiecare dintre concurenţi despre probele, neînţelegerile, prieteniile, alianţele, activităţile şi discuţiile din trib. După ce răspund întrebărilor lui Dragoş, concurenţii trebuie să voteze o persoană din trib pe care să o elimine. Votul este individual şi secret, iar orice vot poate înclină bălanţa către un concurent sau altul.

„Consiliul tribal este locul în care concurenţii trag concluziile după câteva zile în care au trecut prin multe încercări. Acolo este locul în care ei ajung să spună lucrurilor pe nume, fie că vorbim despre probe sau traiul împreună pe o insulă pustie, fără resursele cu care cei 18 concurenţi sunt obişnuiţi acasă, şi să vorbească despre ce i-a supărat, ce le-a plăcut, dacă este cineva în trib care i-a dezamăgit sau ce schimbări ar face pentru a nu ajunge şi la următorul Consiliu tribal. Nu e deloc uşor pentru niciunul dintre concurenţi, am simţit pe propria piele cât de greu de suportat este stresul în condiţiile de climă tropicală din Filipine. «Supravieţuitorul» este o adevărată încercare de rezistenţă fizică şi mentală, iar concurenţii din acest sezon au toată admiraţia mea pentru ce au reuşit în cele 44 de zile petrecute pe insulă. Sunt sigur că şi telespectatorii vor fi captivaţi de acest show şi că ne vor urmări, în această toamnă, la Pro TV“, a spus Dragoş Bucurenci, prezentatorul emisiunii.

„Survivor“ este formatul care a revoluţionat televiziunea în întreaga lume. În România, primul sezon „Supravieţuitorul“ va pune 18 concurenţi, care nu s-au cunoscut niciodată, să se adapteze unui mediu complet nou. Nu contează ce şi-au imaginat înainte să intre în show, nu contează din ce oraş sunt sau cum au crezut că vor face faţă condiţiilor vitrege, fără familie, prieteni, mâncare sau un acoperiş deasupra capului. Noua lor familie este formată din 17 străini.

Fiecare dintre cei 18 concurenţi decide ce strategie va urma, în încercarea de a deveni unicul supravieţuitor şi de a câştiga marele premiu, în valoare de 100.000 euro.

Dragoş Bucurenci a fost editorialist al revistei Elle şi a colaborat o vreme cu Esquire, iar în prezent scrie pentru revista „The One“. A prezentat şi a realizat mai multe emisiuni de televiziune: „Lecţia de Prim Ajutor“ (Pro TV), „Voluntar de profesie“ (Prima TV), „Bună ca viaţa“ (TVR1), „România verde (RealitateaTV), „Linia verde“ (TVR1), „Cultura libre“ (TVR1), „Puncte pe arta lumii“ (TVR1), „Dependenţe“ (TVR Cultural). Este fondatorul Asociaţiei „Mai mult Verde“ şi se implică intens în proiecte de protecţia mediului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările