TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Drama coreeană de pe Netflix care a prezis coronavirusul: „My Secret, Terrius“, a cincea cea mai vizionată producţie din Marea Britanie VIDEO

6
29 Mar 2020 14:53:03
Autor: Andreea Neblea
Un serial coreean de pe Netflix din 2018 face referire la coronavirus FOTO Captură video The Independent
Un serial coreean de pe Netflix din 2018 face referire la coronavirus FOTO Captură video The Independent

Drama TV coreeană „My Secret, Terrius“, de pe Netflix, care a prezentat un coronavirus mortal în 2018, a devenit a cincea cea mai urmărită producţie pe platformă în Marea Britanie.

„My Secret, Terrius“, drama coreeană de pe Netflix care a prezentat un coronavirus mortal în 2018 şi în care un personaj este avertizat despre un virus asemănător gripei, cu o perioadă de incubaţie de până la 14 zile, care atacă plămânii şi nu are vaccin, a devenit a cincea cea mai urmărită producţie de pe Netflix în Marea Britanie. 
 
Al 10-lea episod din serialul coreean, care a fost lansat în 2018, menţionează boala mortală, scrie The Independent. Un medic poate fi auzit spunând: „Coronavirusul atacă sistemul respirator“, adăugând: „Ceea ce este mai grav este că coronavirusul are o perioadă de incubaţie de la două până la 14 zile“.
 
 „Acest virus atacă plămânii direct în doar cinci minute după ce a fost contractat“, a mai adaugat medicul în respectivul episod.
 
Când a fost întrebată dacă există vreun tratament, ea a răspuns: „Nu există niciun vaccin împotriva virusului în acest moment“.
 
Un alt moment arată copiii cărora li se cere să se spele pe mâini pentru a preveni răspândirea virusului.
 

Toate acestea se aseamănă perfect cu contextul în care ne aflăm la nivel mondial. 
 
Săptămâna trecută, o carte a unui psiholog auto-proclamat a înregistrat o creştere a vânzărilor după ce a făcut referire la o pandemie globală asemănătoare cu coronavirusul care ar urma să înceapă „în jurul anului 2020“. 
 
Filmul e popular şi în rândul comunităţii româneşti din UK, mai ales a românilor din Londra.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Marcel Mihnea
29.03.2020, 21:53:34

Da Foarte multa lume stia inca de pe vremea cind nu aparuse nimic. Miscari prevestitoare pe burse cu mult timp inainte. Caldura omoara virusul si fiecare poate sa-si faca cald in casa. E pomenit tratamentul asta pe undeva? NU O minarie

Alday Lauren
29.03.2020, 23:45:49

Comentariu considerat abuziv.

Curbo Emily
30.03.2020, 02:50:07

Comentariu considerat abuziv.

Cox April
30.03.2020, 05:47:59

Comentariu considerat abuziv.

pop adriana
30.03.2020, 20:17:10

Probabil scenaristii de la serial sunt totodata scenaristii acestei minciuni mondiale:oamenii mai si mor,batrani,bolnavi;Hai sa-i facem morti ca urmare acomplicatiilor de la corona si totodata sa distrugem economia mondiala,sa instauram legislatia militara.....Foarte sumbru viitor

Vezi toate comentariile (6)