TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Echipa Visuri la cheie a ridicat, în premieră, o casă de la zero pentru trei surori cu o poveste emoţionantă

0
15 Oct 2015 16:13:17
Autor: Victor Arvunescu
Dragoş Bucur a
oferit o casă nouă celor trei fete din comuna Poiana, Adriana,
Lorena şi Corina FOTO Pro TV
Dragoş Bucur a oferit o casă nouă celor trei fete din comuna Poiana, Adriana, Lorena şi Corina FOTO Pro TV

În cadrul emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV, a fost construită o casă de la zero pentru trei surori rămase fără părinţi. Echipa show-ului a adus fericire pe chipurile fetelor, oferindu-le şi o serie de distracţii, la final acestea mulţumind pentru tot ajutorul.

Construcţia începe acum! Aşa a strigat, în premieră, echipa Visuri la cheie în momentul în care a decis să demoleze casa familei Joiţa şi să construiască una de la zero. În numai trei săptămâni, Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Andrei Samoil şi arhitectul peisagist Dragoş Isăcescu au reuşit să îndeplinească visul celor trei fete din comuna Poiana, Adriana, Lorena şi Corina.

„Rezultatul a adus fericire şi zâmbete pe chipurile celor trei fete“

Adriana, Lorena şi Corina au o poveste de viaţă dramatică. Cele trei fete au rămas fără părinţi şi bunici, trăiesc singure într-o casă dărăpănată şi se luptă să supravieţuiască de pe o zi pe alta. După ce tatăl lor a murit, ele au început s-o ducă din ce în ce mai greu. Mama a fost foarte bolnavă inainte de a se stinge, şi, în anul de dinainte de a muri, a fost imobilizată la pat şi îngrijită de fete. Pe rând, şi-au pierdut tatăl, mama şi bunicul, în doar câţiva ani. Au visuri ca orice alt adolescent sau copil: Adriana ar vrea să se angajeze, Lorena este foarte studioasă şi îşi doreşte să meargă la facultate şi să lucreze într-o bancă. Cea mică, Corina, nu ştie ce înseamnă să viseze, pentru că, de când se ştie, este fără părinţi şi fără bani. Stie doar că o iubeşte pe artista Violetta.

FOTO Pro TV

Echipa Visuri la cheie a ajuns la cele trei fete, care au rămas fără cuvinte în momentul în care i-au văzut pe Dragoş, Alina, Adela şi Andrei şi au izbucnit în lacrimi. Împreună au făcut un tur al casei şi au ales lucrurile la care ţin şi pe care au vrut să le păstreze: fotografiile şi hainele mamei.

„Şi acum îmi vine greu să cred că am reuşit să construim o casă de la zero în numai trei săptămâni. A fost un adevărat maraton, dar rezultatul a adus fericire şi zâmbete pe chipurile celor trei fete, iar asta ne bucură enorm. Adriana, Lorena şi Corina sunt trei copii extraordinari, care merită să aibă parte numai de momente ca cel în care şi-au văzut noua locuinţă“, a spus Dragoş Bucur.

FOTO Pro TV

Pe parcursul celor trei săptămâni, cât a durat construcţia casei, Adriana, Lorena şi Corina au plecat într-o vacanţă de neuitat la mare, au mers la un salon de înfrumuseţare, s-au jucat în parc, iar cea mică şi-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorinţe. Împreună cu Dragoş şi fetiţa acestuia, cele trei au mers la concertul Violettei, unde au râs şi s-au bucurat pentru prima dată după mulţi ani.

Dragoş Bucur, Alina, Adela, Andrei şi Dragoş Isăcescu au muncit zi şi noapte cot la cot cu constructorii, voluntarii şi vecinii pentru a respecta termenul predării casei şi a reuşi să realizeze un spaţiu perfect pentru fete.

După cele trei săptămâni, Adriana, Lorena şi Corina au ajuns la noua lor casă. Ele nu şi-au putut stăpâni emoţiile şi nu le-a venit să creadă că visul lor a devenit realitate. Echipa Visuri la cheie a reuşit să le creeze un spaţiu plin de culoare, în care ele să trăiască liniştite. Dacă Andrei Samoil s-a ocupat în detaliu de hamac şi leagăn, Alina Vîlcu a realizat cinci corpuri speciale de iluminat care să reconfigureze o anume intimitate şi să le dea o lumină plăcută şi caldă, aşa cum trebuie să fie într-o casă, Adela şi Dragoş Isăcescu au construit un coteţ pentru găini, au plantat legume şi au gândit curtea ca pe un spaţiu liber, în care ele să se poată juca şi petrece timp cu prietenii. Arhitectul peisagist a lucrat şi la simboluri în curte - trei copaci mari, 3 locuri de stat pe pietre, gazon şi multe flori - o curte perfectă pentru fete.

FOTO Pro TV

În momentul în care au intrat în casă, cele trei au fost extrem de emoţionate şi, cu greu şi-au stăpânit lacrimile. Trei dormitoare colorate şi pline de personalitate, un spaţiu luminos pentru living şi bucătărie, o baie modernă şi un hol cu tablouri şi elemente decorative - aceasta este locuinţa în care fetele din Poiana încep o nouă viaţă! Ele s-au bucurat de toate lucrurile primite şi au analizat îndelung fiecare obiect şi detaliu, mulţumind pentru surprize.

FOTO Pro TV

A fost pentru prima dată la Visuri la cheie când o casă s-a ridicat de la zero, iar acest lucru a dat emoţii echipei, dar şi ambiţie să construiască un vis pentru trei fete care merită tot ce e mai bun, în timp record.

FOTO Pro TV

Visuri la cheie, peste două milioane de telespectatori

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste două milioane de telespectatori au trăit emoţia unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:11, emisiunea Visuri la cheie a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.6 milioane de români.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 13.3 puncte de rating şi un share record de 33.7% pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating şi 8% share.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările