TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Primii cinci finalişti de la Românii au Talent

0
14 May 2022 01:07:56
Autor: Gabriel Niţulescu
Foto: Captura vdeo
Foto: Captura vdeo

Prima semifinală de la Românii au Talent a fost o competiţie strânsă, cu concurenţii ambiţioşi şi bine pregătiţi. Finaliştii au fost aleşi prin voturile publicului.

Juraţii au propus doi concurenţi pentru Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Publicul va hotărî de asemenea, care dintre ei va câştiga Premiul de Originalitate, astfel juraţii i-au ales pe DJ Hugo Arthur şi Alex Dowis.

De asemenea, în urma votului publicului, cei cinci finalişti care vor merge în următoarea etapă de la Românii au Talent sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis şi Gabriela Dincă.

Semifinala «Românii au Talent» s-a deschis cu o prestaţie superbă din partea lui Marius Mateş, dansatorul ce pare că sfidează gravitaţia. Tânărul a impresionat profund juriul, dar şi publicul cu o reprezentaţie de coregrafie, încărcată de emoţie şi sensibilitate.

image

O altă concurentă, care a păşit pe scena de la Românii au Talent cu un har deosebit de special, este soprana Ionela Marin, în vârstă de 15 ani. Solista a oferit un regal de operă, de o sensibilitate rar întâlnită. Vocea ei ireal de armonioasă a răsunat pe acorduri de muzică clasică, iar Andra a rezonat foarte mult cu emoţiile ei.

image

A urmat Zametheea, poeta activistă, care a adus pe scena de la Românii au Talent, un manifest politic extrem de puternic, prin intermediul unei poezii compuse şi interpretate de ea.

image

Martina Meola este copila-minune, în vârstă de 8 ani, de la Românii au Talent, care a primit Golden Buzz, după ce a interpretat impecabil la pian un fragment de muzică clasică.  În această seara, micuţa a uimit juriul şi publicul după ce a oferit un recital la pian, legată la ochi, cu o virtuozitate demnă de un mare maestru.

image

Un alt moment emoţionant a fost cel al Alexandrei Croitoru, adolescenta de 15 ani cu o poveste de viaţă sfâşietoare. Copila a păşit însărcinată prima dată pe scena de la Românii au Talent, când a obţinut şi Golden Buzz de la Dragoş Bucur. În această seară Alexandra Croitoru a interpretat cu mare sensibilitate o baladă. Momentul a a fost cu atât mai special, cu cât Alexandra a născut copilul pe care îl avea în pântece.

romanii au talent 2022 semifinala 1 alexandra croitoru 10 size24 jpg

Artistul Alex Dowis a oferit publicului de la Românii au Talent un spectacol emoţionant, inspirat de drama familiilor din Ucraina, care au avut de suferit din cauza războiului. Concurentul a creat câteva desene fabuloase cu ajutorul fascicolelor de lumină, în acordurile unei melodii. Momentul a fost dedicat ucrainenilor care se confruntă cu tragediile războiului.

În sfârşt, Raisa Radu, adolescenta de 12 ani, care a primit Golden Buzz din partea lui Bobonete, a revenit pe scena din semifinala Românii au Talent, cu o reprezentaţie ce a surprins prin trăiri profunde, de mare sensibilitate.

image

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările