TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Emil Rengle a fost eliminat de la Ferma: „Nu mă simt un pierzător“. Cine l-a scos din concurs VIDEO

2
8 Feb 2019 08:38:49
Autor: Alexandra Constanda
Emil Rengle a câştigat în 2018 Românii au talent FOTO Pro TV
Emil Rengle a câştigat în 2018 Românii au talent FOTO Pro TV

Dansatorul şi coregraful Emil Rengle (28 de ani) a fost eliminat de la „Ferma“ în urma unui duel în care şi-a ales singur adversarul.

Emil Rengle este al doilea concurent care părăseşte reality show-ul de la Pro TV, după antrenoarea de zumba Ame Călin. 
 
Carmen Negoiţă, fermierul şef, şi-a ales servitorii săptămânii: Brigitte Sfăt şi Emil Rengle, cel din urmă fiind şi primul duelist. 
 
Dansatorul a fost eliminat de cântăreţul Jorge, cel pe care l-a ales pentru duel şi care l-a învins la proba de forţă. Pentru punctul decisiv, cei doi aveau de tăiat cu un fierăstrău o bârnă groasă. 
 
„A fost vorba mai mult de tehnică, pe care eu nu o deţineam. Mă bucur foarte tare că Jorge a câştigat, a meritat, a fost mult mai rapid în această probă. Nu mă simt pierzător, pierzător aş fi fost dacă m-aş fi oprit sau aş fi renunţat. Am luptat până în ultima secundă şi chiar mi-am dorit locul în Fermă“, a mărturisit Emil Rengle. 
 
Emil Rengle, care anul trecut a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“, s-a înscris şi la „Ferma“ în încercarea de a câştiga premiul în bani pe care dorea să-l doneze unei organizaţii care sprijină tinerii dependenţi de droguri. 
 
„Am început să dansez la 7 ani şi nu m-am mai oprit de atunci. Am ştiut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată uşor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toţi cei care sunt sau se simt diferiţi, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înşişi“, a transmis dansatorul.
 
În lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro au rămas: 
Brigitte Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, luptătorul Cătălin Moroşanu, fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, Carmen Negoiţă, fosta soţie a patronului de la Dinamo, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, sportiva Diana Belbiţă, Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu, fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu, dar şi DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

MadWolf
8.02.2019, 09:12:03

Aha, vasazica protv-ul ii face in continuare publicitate dereglatului astuia... se pare ca Ronald S. Lauder e croit sa faca din Europa de Est un paradis pentru cei cu grave dereglari ale instinctului sexual.

+3 (3 voturi)
Dan Petrescu
8.02.2019, 12:52:41

Nebunule, ce te freacă pe tine cu cine ș-o freacă individul de mai sus? Este problema lui și numai a lui....ce face, cu cine o face și cum o face este o chestie personală care musai este să rămînă așa.