TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Ferma Vedetelor“: bandiţii George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au intrat în concurs

0
22 Apr 2015 19:05:16
Autor: Victor Arvunescu
George
Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au intrat în „Ferma
Vedetelor“ FOTO Pro TV
George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au intrat în „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Dispariţiile misterioase ale mai multor alimente şi obiecte au fost lămurite odată cu intrarea în fermă a bandiţilor George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu. Pe de altă parte, Augustin Viziru a ales fermierii săptămânii, iar duelul de sâmbătă se anunţă unul tensionat.

„Ferma Vedetelor“: George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu, bandiţii fermei

Foamea şi lipsa alimentelor fac ravagii printre fermieri. După o săptămână de incertitudine şi dispariţii misterioase s-a descoperit cauza tuturor răutăţilor: cei trei bandiţi - George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu. Ei şi-au făcut intrarea în „Ferma Vedetelor“ şi i-au aşteptat pe fermieri deja instalaţi în bucătărie.

Prima imagine a dimineţii pentru Ionuţ, cel care a descoperit spargerea: borcane goale aruncate pe jos şi bucătăria devastată. „Dacă tot au fost pe aici, nu au putut să termine de dărâmat soba?“, a spus el. Când a văzut cum arată bucătăria, fermierul săptămânii, Augustin, a spus: „Şi dacă mă trezesc întâmplător într-o noapte şi îi prind pe aici, dacă nu îi iau cu parul aşa frumos, că-s haiduci, nu?!“. După tot ce au furat bandiţii, fermierii au rămas totuşi cu veşnica mămăligă cu brânză.

„Ferma Vedetelor“: cine sunt servitorii săptămânii

Augustin a ales să îi pună servitori ai săptămânii pe Dima şi pe Vica. După verdict au reînceput jocurile de strategie: „Pentru tine, cea mai înţeleaptă variantă e asta şi o înţeleg, nu e nicio supărare!“, i-a spus Ionuţ lui Augustin. Alegerea dueliştilor pare deja o mişcare previzibilă de pe acum, sigurul adversar al lui Dima fiind Ionuţ, deoarece Dan are imunitate.

Nea Raţă a venit însoţit de negustorul Vasile, costumat în călugăr, pentru a face un mic concurs pentru fermieri. El i-a învăţat să tragă cu arcul la ţintă, iar câştigătoarea a fost Cristina.

Proba cu arcul FOTO Pro TV

În timp ce ei învăţau cum să folosească arcul cu săgeţi, cei trei bandiţi s-au instalat comod în bucătărie şi i-au aşteptat să se întoarcă. Când i-au văzut acolo pe George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu, fermierii au sărit în sus de bucurie. A fost o surpriză extraordinară şi au glumit pe baza dispariţiilor de la fermă. Cei trei nu au venit cu mâna goală, ci, pe lângă returnarea produselor luate din fermă, ei au adus şi alte lucruri necesare. Cel mai interesant obiect adus a fost harta unei comori ascunse din care lipsea o bucată mică: „Ca semn de împăcare, să nu fiţi supăraţi pe mine, m-am gândit să vin cu bucata mare, să găsim comoara împreună“, a spus Roxana, şefa bandiţilor.

Iulia i-a aşezat la masă pentru a restabili regulile, astfel încât regulamentul să fie clar şi pentru cei noi. O nouă provocare a ieşit la iveală: lupta pentru imunitate. „Augustin este şeful găştii vechi, George al găştii noi. Prin duel, tu poţi obţine pentru echipa ta imunitate la duelul din această săptămână. Augustin are dreptul să aleagă probele“, a spus Iulia.

Augustin Viziru contra lui George Vintilă FOTO Pro TV

Concurenţii au râs şi s-au bucurat când au aflat că vor fi martorii unui duel între George şi Augustin. Proba aleasă de fermierul săptămânii a fost turnirul cu beţe. Înainte să înceapă lupta, George i-a spus lui Augustin: „Mă copile, ţi-e frică?“. Tensiunile şi încurajările de pe margine le-au dat putere celor doi în lupta strânsă. George a reuşit să iasă învingător şi să câştige imunitate pentru echipa lui.

După aparenta bucurie, adevăratele sentimente au ieşit la iveală: „Eu fiind strateg de meserie, aveam un plan şi toate lucurile erau aranjate cum credeam eu că o să iasă, şi viaţa mea s-a năruit“, a spus Augustin. Cristina a spus ca vrea să plece acasă, însă toate planurile pe care şi le-au făcut până acum nu mai sunt valabile, iar jocul a luat o întorsătură neaşteptată odată cu intrarea bandiţilor în casă.

Gina Pistol, alături de capra Cerasela FOTO Pro TV

În ediţia din această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se adaptează cei trei bandiţi la condiţia de fermieri, dar şi ce planuri are Ionuţ pentru duelul de sâmbătă, care se anunţă a fi cel mai tensionat şi dur duel de până acum la „Ferma Vedetelor“.

„Ferma Vedetelor“, lider de audienţă pe toate segmentele de public

„Ferma Vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:30 - 22:24 de aproximativ 1,8 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:00, peste 2,2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul audienţelor cu 9,5 puncte de rating şi 21,3% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obţinut 7,4 puncte de rating şi 16,6% share.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările