TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Filmările la „Insula Iubirii“, oprite din cauza stării de urgenţă. Radu Vâlcan: „Momentan suntem în izolare“

1
27 Mar 2020 14:48:09
Autor: Andreea Neblea
Radu Vâlcan şi oamenii din echipa „Insula Iubirii“ s-au întors în România FOTO Antena 1
Radu Vâlcan şi oamenii din echipa „Insula Iubirii“ s-au întors în România FOTO Antena 1

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la „Insula Iubirii“ s-au întors din Republica Dominicană, după ce acolo unde urma să fie filmat sezonul şase al reality show-ului de la Antena 1 s-a declarat stare de urgenţă din cauza coronavirusului.

Republica Dominicană a fost aleasă pentru filmările „Insula iubirii“ tocmai pentru că era un loc sigur, fără cazuri confirmate de Covid-19, însă totul s-a schimbat la doar câteva zile după ce echipa a ajuns acolo. 

În mai puţin de o săptămână, autorităţile au declarat şi acolo stare de urgenţă, aşa că pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producţie, a concurenţilor şi a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condiţiile o vor permite. 

În aceste momente, atât Radu Vâlcan, cât şi echipa de producţie, se află în izolare în Bucureşti, departe de familii sau cei dragi. La scurt timp după ce au ajuns în Republica Dominicană, aceştia au fost nevoiţi să se întoarcă pentru că acolo s-a declarat stare de urgenţă. 

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre Bucureşti. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în ţară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine şocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulţi oameni speriaţi de ce va urma“, a spus Radu Vâlcan în primele sale declaraţii de la întoarcerea din Republica Dominicană, pentru „Neatza cu Răzvan şi Dani“. 

Chiar dacă nu se află alături de familie, Radu este optimist şi aşteaptă să treacă cele 14 zile de izolare departe de cei dragi. 

„Momentan suntem în izolare pentru o perioadă de 14 zile, nu în carantină, pentru că am fost doar în tranzit în Paris, nu am intrat în Franţa. Acum sunt într-un apartament în Bucureşti, împreună cu un coleg de la Insula Iubirii“, a declarat Radu. 

Filmările pentru sezonul şase „Insula Iubirii“ vor fi reluate atunci când situaţia cu care se confruntă întreaga planetă le va permite şi atunci când toţi oamenii vor fi în siguranţă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Radu Alexe
28.03.2020, 00:13:27

Doamne Ajuta sa fiti izolati pentru intotdeauna , si voi si Antena una .... Asta-i stire de Cancan , ce cauta aici ? Sau va da Voiculescu bani de o chifla sa publicati stiri despre mizeriile lui de emisiuni ?!!!