TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Filme de acţiune. Producţii care merită văzute în seara aceasta

0
5 Aug 2015 12:50:49
Autor: Redacţia Adevărul
Filme de acţiune. Collin Farrell joacă în „S.W.A.T.”
Filme de acţiune. Collin Farrell joacă în „S.W.A.T.”

Fanii filmelor de acţiune au câteva producţii interesante de urmărit în seara aceasta la TV. Iată câteva recomandări din programul TV de azi:

Filme de acţiune. Contrabandă. Digi Film. 20:00. Amplasat în New Orleans, filmul explorează universul dur al unor contrabandişti de clasă internaţională, unde acţionează împreună criminali disperaţi, oficiali corupţi, cu mize uriaşe şi mită pe măsură, unde loialitata este o raritate, iar moartea pândeşte la fiecare pas greşit.
 
Chris Farraday (Wahlberg) a renunţat de mult la viaţa de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru şeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce ştia el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, aşa că nu-i ia mult pentru a strânge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama şi a se întoarce cu milioane de dolari falşi.  
 
Filme de acţiune. Torrente. Cinemax. 23:55. E povestea ironică a unui „poliţist” spaniol, rasist, fascist, misogin, beţivan, suporter înfocat al echipei Atletico de Madrid (echipa rataţilor prin excelenţă), care-şi petrece serile patrulând prin oraş în maşina lui obosită (un SEAT din 1978) şi ascultând la nesfârşit ritmuri de samba. Este, de asemenea, povestea unui unui om pentru care timpul s-a oprit undeva în trecut, când „era mai bine ca acum”, un personaj ipocrit dar, în acelaşi timp, laş şi inofensiv, un ratat după toate reţetele. 
 
Locuieşte cu tatăl lui, într-o magherniţă ai cărui pereţi soioşi sunt singurele rămăşiţe din ceea ce trebuie să fi fost cândva o locuinţă decentă. Îşi hrăneşte tatăl cu resturi, îl forţează să cerşească şi să stea într-un scaun cu rotile, pentru a primi ajutorul social. Când în clădire apar vecini noi, el se împrieteneşte repede cu Rafi, personaj fără creier, iubitor de filme de acţiune şi arme de foc şi cu Amparito, verişoara din provincie a lui Rafi, nimfomană declarată.
  

Filme de acţiune. „S.W.A.T”, pe Digi Film

Filme de acţiune. Raidul 2. Cinemax 2. 23:50. O continuare cu acţiune şi mai alertă acum. Celebrul poliţist din Jakarta, Rama, crede că s-a terminat cu seria violentă, iar viaţa lui acum pare chiar normală. 
 
Din păcate mai sunt destui care vor să se răzbune. Familia lui este în pericol, aşa că, pentru protecţia soţiei şi fiului, acceptă să intre sub acoperire într-o nouă misiune. El se scufundă iar în lumea interlopă, ca să descopere cine trage sforile, cine sunt politicienii şi poliţiştii corupţi.
 
Filme de acţiune. S.W.A.T. - Trupe de elită. Digi Film. 21:50. Colin Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său Brian Gamble (Renner) este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acţiuni cu luare de ostateci. Dezgustat, Gamble îşi dă demisia, dar meseria de poliţist este pentru Street viaţa lui şi este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi şansa de a se reabilita şi de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.
 
Street are acea şansă în momentul în care comandantul Dan "Hondo" Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze şi să antreneze cinci poliţişti de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Trupa Specială de Arme şi Tactică).  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările