TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Finala „Te cunosc de undeva“: cine va fi câştigătorul sezonului zece şi ce transformări au pregătit concurenţii

0
23 Dec 2016 12:35:24
Autor: Victor Arvunescu
„Te cunosc de undeva“ ajunge la final cu transformări spectaculoase FOTO Antena 1
„Te cunosc de undeva“ ajunge la final cu transformări spectaculoase FOTO Antena 1

Maria Buză şi Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ intră „în luptă“ pentru marele premiu în finala „Te cunosc de undeva!“ din 2016. Seria tranformărilor aduce pe scena emisiunii, sâmbătă, de la ora 20:00, personaje dintre cele mai diverse.

Show-ul „Te cunosc de undeva!“ îşi alege sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la ora 20:00, marele câştigător al celui de-al zecelea sezon. Maria Buză şi Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ  intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro în cea mai strălucitoare, frumoasă, emoţionantă şi aşteptată gală a transformărilor din acest sezon.

Punctele pentru transformările speciale pe care aceştia le-au pregătit le vor fi oferite atât de juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, cât şi de colegii lor nefinalişti, Amna, Misha, Dima Trofim şi Dorian Popa.

În acest sezon, în premieră la „Te cunosc de undeva!“, ruleta le-a oferit finaliştilor posibilitatea să-şi aleagă personajele pe care doresc să le interpreteze în marea confruntare de la final de sezon. Astfel, Lucian Ionescu, tânărul actor considerat revelaţia acestui sezon, s-a hotărât să-şi joace şansa de finalist transformându-se în personajul suprem al muzicii internaţionale, Michael Jackson.

FOTO Antena 1 

Mezina show-ului, Adina Răducan, o va imita pe Beyonce, o artistă pe care o admiră foarte mult şi pe care a studiat-o intens, în timp ce Nico a ales să fie Jennifer Lopez, un personaj latin pentru care muzica şi dansul sunt ca aerul şi apa. Maria Buză şi Pepe au ales să meargă pe show şi distracţie în marea finală, transformaţi în Marc Antony şi Alexander Delgado, pe când Şerban Copoţ va fi Mr. Grinch, un personaj colorat, dificil şi amuzant care încearcă în toate poveştile să fure Crăciunul şi nu reuşeşte niciodată. 

FOTO Antena 1 

Înainte de a se transforma în juraţi, nefinaliştii acestui sezon vor susţine la rândul lor momente artistice alături de invitaţii speciali ai serii. Astfel, Dorian Popa va cânta împreună cu Fuego, un artist pe care l-a imitat în acest sezon şi pe care îl respectă foarte mult, Amna va urca pe scenă alături de o fostă concurentă şi prietenă a acestei emisiuni, Oana Sîrbu, Dima Trofim va avea ocazia să cânte alături de Mirela Vaida, în timp ce Misha va trăi pe scenă încă un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta alături de soţul ei, Connect-R. 

FOTO Antena 1 

Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, nu vor lipsi din marea finală. Alături de juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits şi de prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi vor susţine momentul special din deschiderea marii finale.

Cine va fi marele câştigător al celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, în finala “Te cunosc de undeva!”. 

FOTO Antena 1 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii